Stiri mondene

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!: „Am intrat într-un fel de depresie timp de o lună”

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!
Mihai Trăistriu [Sursa foto: Instagram]
Mihai Trăistariu a oferit detalii despre cel mai greu moment din viața lui. Uite despre ce este vorba!

Mihai Trăistariu se bucură de o carieră de lungă durată în industria muzicală din România. Deși fanii îl vâd mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acelui zâmbet se ascunde o dramă. În cadrul unui interviu, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele prin care a trecut. Cântărețul a spus că moartea mamei sale a fost unul dintre evenimentele triste care l-au marcat și i-au provocat o mare suferință.

Mai mult, Mihai Trăistariu a căzut într-o depresie puternică. 

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, noi dezvăluiri despre perioada copilăriei sale: „Erau numai bătăi și scandaluri”

„Cel mai greu moment a fost când a murit mama. Am fost foarte atașat de ea. Când a murit, chiar la o zi după ce m-am întors de la Eurovision-ul din Grecia cu recordul de punctaj, a fost trist pentru mine, am intrat într-un fel de depresie timp de o lună. Eram supărat pe Dumnezeu, deși fusesem credincios. M-am rugat vreo 2 luni, mama a avut o ciroză. Mergeam la biserică și mă rugam pentru ea, să o țină Dumnezeu în viață, dar nu a ținut-o. Atunci am fost foarte supărat pe Dumnezeu. Vreo lună am fost revoltat și am zis că eram ateu, gata. Am fost atașat de ea, am moștenit vocea de la mama.”, a spus Mihai Trăistariu pentru playtech.ro

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Instagram]

Mama lui Mihai Trăistariu, maltratată de tatăl acestuia

Mama lui Mihai Trăistariu a avut o viață grea cât timp tatăl artistului s-a aflat în viață. Cântărețul mărturisește că prinsese un soi de ură pe tatăl său din cauza comportamentului violent pe care îl avea. În momentul în care bărbatul a decedat, mama sa nici nu a vrut să participe la înmormântare.

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Mihai Trăistariu?!
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre articolele vestimentare pe care le-a purtat de la începutul carierei: „Mereu am fost băgat la „proști îmbrăcați” ”

Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare.” a spus în trecut Mihai Trăistariu