Stiri mondene

Mihai Trăistariu, experiență neașteptată în toiul nopții! Artistul, vizitat de extratereștri: „Au plecat să atace”

Mihai Trăistariu, vizitat de extratereștii în timpul nopții
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Instagram]
Mihai Trăistariu, vizitat de extraterești în timpul nopții! Ce spune artistul despre imaginile bizare pe care le-a văzut pe cer?!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă muzica cu care ne încântă, cântărețul știe să impresioneze și să își apropie fanii și prin poveștile sale de viață, pe care le împărtășește pe rețelele sociale. De această dată, Mihai Trăistariu le-a dezvăluit urmăritorilor că a surprins imagini de-a dreptul bizare ce l-au dus imediat cu gândul la vizita unor extratereștrii. Acestea au apărut deasupra Mării Negre, la 10 kilometri de Mamaia Nord. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Invitat recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, artistul a povestit cu lux de amănunte despre experiența neașteptată pe care a avut-o în toiul nopții. Mihai Trăistariu mărturisește că nu a reușit să filmeze foarte mult, dar a văzut cum cele 5 ”nave” mari și una mai mică au rămas fără lumini.

Acest lucru l-a pus și mai mult pe gânduri pe cântăreț, care a adus vorba de creaturile reptiliene. 

Citeste si: Mihai Trăistariu, primele declarații după ce Alexandra Ungureanu l-a atacat: „Da, sunt obsedat de Eurovision. Și o să-l și câștig într-o zi”

„Au plecat să atace, naibii, pământenii. Tu nu știi câte mesaje am primit. Unii au zis că-s drone, alții că-s avioane și apoi au început cu OZN-uri, că știu ei, fiecare îmi dă articole, de ani de zile. Reptilieni, nu știu care, s-au infiltrat la noi. (...)  Drone ar putea, dar dacă au închis luminițele, nu ar fi căzut dronele?! În bezna aia, parcă, totuși, așa nu se mai văd una cu alta, nu știu. Mă gândeam să nu se ciocnească. Cine știe ce e acolo și nu știm noi”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, vizitat de extratereștii în timpul nopții
Mihai Trăistariu, vizitat de extratereștii în timpul nopții

Mihai Trăistariu, fenomen paranormal în copilărie

De asemenea, Mihai Trăistariu a punctat faptul că nu este singurul care a observat respectivele ”nave”. Alți doi internauți i-au scris același lucru în mediul online. De-a lungul anilor, artistul a avut parte de mai multe experiențe ciudate pe care nu le-a ținut ascunse. Mihai Trăistariu  a vorbit deschis despre momentul în care ar fi văzut o fantomă, traumă care i-a marcat viața.