Stiri mondene

Mihai Trăistariu, despre afacerea din Constanța! Câți bani cere artistul pentru o oră la școala lui de muzică?!

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru o oră la școala lui de muzică
Mihai Trăistriu [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani cere pentru o oră de curs la școala lui de muzică din Constanța. Prețurile sunt accesibile!

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai apreciați cântăreți, s-a făcut remarcat când a reprezentat România la Eurovision în anul 2006 cu piesa „Tornero.” Artistul are de ani buni o școală de muzică în Constanța, acolo  unde foarte mulți copii au trecut pragul. Cu o experiență de 8 ani în spate, școala are mai multe cursuri la care doritorii se pot înscrie. Se oferă cursuri de chitară, vioară, pian, teatru și dans. Recent,

artistul a adăugat și cursuri de pictură și desen. Prin intermediul unui anunț făcut pe rețelele sociale, artistul își îndeamnă urmăritorii să participe la cursurile oferite de școala sa fiindcă are un preț extrem de accesibil. 

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru o oră la școala lui de muzică
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre articolele vestimentare pe care le-a purtat de la începutul carierei: „Mereu am fost băgat la „proști îmbrăcați” ”

„60 RON/ ora. Doar atât te costă! Ementi Academy, din Constanța, condusă de artistul Mihai Trăistariu… te cheamă la cursuri! Anunță-ți prietenii, rudele, colegii, vecinii.  De 8 ani în Constanța. Avem sediul pe Str. Bărăganului 33 C. Ore de canto… la cel mai înalt nivel. Avem și cursuri de pian, chitară, vioară, teatru, dans. Între timp, am adăugat și lecții de pictură și desen. Hai la cursuri! Dacă știi familii care au copii și caută astfel de cursuri, nu ezita să distribui această postare în pagina ta”, a spus Mihai Trăistariu.

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru o oră la școala lui de muzică
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu, despre cum l-a afectat pandemia

Mihai Trăistariu a fost foarte afectat de pandemie, fiind nevoit să își vândă casa din București pentru a putea supraviețui. Conform spuselor sale, cântărețul a luat un credit de la bancă pentru a avea un sediu al școlii de muzică.

Citeste si: Mihai Trăistariu, primele declarații după ce a fost implicat într-un accident rutier: „M-am speriat pentru că eram foarte concentrat la drum”

  „Am fost nevoit să-mi vând casa, în care am locuit 20 de ani. Când a venit pandemia, mă pusese naiba și am făcut un împrumut la bancă, chiar cu trei luni înainte. Am luat 5 miliarde (bani vechi) din bancă, ca să-mi cumpăr un sediu pentru școala mea de muzică. Eu am o școală de muzică în Constanța de opt ani. Și am mers pe chirie ani de zile și nu prea câștigam.  Chiria era 4.000 de lei. Rămâneam cu foarte puțini bani și am zis să fac împrumut. Și a venit pandemia și stop joc.

Câți bani cere Mihai Trăistariu pentru o oră la școala lui de muzică
Mihai Trăistriu[Sursa foto: Facebook]

Nu am mai produs nimic, nu concerte...în  martie s-au închis toate, undeva prin mai am fost nevoit să-mi vând apartamentul, dar am avut o rezervă, un teren la malul mării, în Mamaia Nord și un dezvoltator tocmai ce-mi propusese să-i dau terenul de o mie de metri la malul mării și să-mi dea șapte apartamente la malul mării. Am făcut schimbul și m-am trezit cu aceste șapte apartamente. L-am vândut pe cel din oraș și am rămas cu acestea șapte. Într-unul stau eu și pe celalalte șase le închiriez vara turiștilor, așa m-am salvat de pandemie. N-am știut că merge și că mă pricep la așa ceva. Habar n-aveam”,   a dezvăluit Mihai Trăistariu pentru wowbiz.ro.