Stiri mondene

Mihai Trăistariu, detalii neștiute din copilăria sa! Prin ce a fost nevoit să treacă artistul în prima zi de școală: „Am fost un copil sărac, dar bogat sufletește”

Mihai Trăistariu, detalii neștiute din copilăria sa
Mihai Trăistariu, detalii neștiute din copilăria sa [Sursa foto: Facebook]
Cu ocazia începutului an școlar, Mihai Trăistariu și-a adus aminte de copilărie. Artistul a povestit prin ce trecea în prima zi de școală.

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați și talentați artiști de la noi din țară. Cântărețul este o personalitate foarte activă în mediul online, având o comunitate de urmăritori fideli, care îi apreciează fiecare postare. În majoritatea timpului, artistul alege să împărtășească pe rețelele sociale trăiri din viața de zi cu zi. Cu ocazia începutului noului an școlar, cântărețul și-a amintit de copilăria lui. În cadrul unui interviu oferit recent, Mihai Trăistariu a povestit că nu primea haine noi în copilărie, așa cum au în prezent copiii când încep un nou an școlar.

Fiind cel mai mic dintre cei patru copii ai familiei – o fată și trei băieți, astfel că la el purta haine cârpite, cusute în cot, dar nu a suferit din această cauză și nu a simțit că este vreo problemă. La vremea respectivă, artistul a crezut că așa era pentru toată lumea. 

Mihai Trăistariu a povestit prin ce trecea în prima zi de școală
Mihai Trăistariu a povestit prin ce trecea în prima zi de școală[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie: „Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat”

„Eu eram cel mai mic, suntem 4 frați, o fată și trei băieți. Toate hainele lor îmi rămâneau mie. Eu nu am avut haine noi de școală niciodată. Erau cârpite, cusute în cot, dar nu contează. Au fost drăguțe chiar și așa. Nu am suferit și nu am simțit că este vreo problemă. Într-adevăr, toate hainele celor mai mari îmi reveneau mie. Am fost un copil sărac, dar bogat sufletește.

Eu nu mi-am dat seama, am crezut că așa este la toată lumea. Nici nu îmi amintesc să fi avut uniforme sau haine noi.(...) Noi aveam atunci costumație de școală, uniformă cu cravată de pionier. Mie mi-a plăcut cu uniformă, am înțeles că unele școli revin, ține de fiecare școală. Mie îmi place cu uniformă, decât să vină fiecare pestriț și colorat. Parcă cu uniformă este mai altfel. Am fost în Japonia și am văzut pe stradă doar copii îmbrăcați la fel. Mi-a plăcut, mi s-a părut inedit. Noi am pierdut acest lucru”,  a spus Mihai Traistariu, care își aduce aminte și de lipsurile din copilărie. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Mihai Trăistariu a fost un elev olimpic

Mihai Trăistariu își amintește că din clasa întâi până în clasa a opta a fost cel mai bun elev din școală. Învăța foarte bine, era ascultător, a fost chiar și olimpic.

Mihai Trăistariu a povestit prin ce trecea în prima zi de școală
Mihai Trăistariu a povestit prin ce trecea în prima zi de școală[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, experiență neașteptată în toiul nopții! Artistul, vizitat de extratereștri: „Au plecat să atace”

„Eu am fost un tocilar desăvârșit, de-abia așteptam să înceapă școala. Am luat numai premiul întâi, aveam coronițe, șnururi cu insigne în piept, pentru comandanți de grupă și de unitate. Am fost și cel mai bun elev din școală, în clasa a-VIII-a am fost chemat în careu ca să țin un discurs. Eram foarte cuminte, numai în prima bancă. La mine școala a însemnat ceva. Știu că astăzi se întâmplă exact opusul, copiii nu țin cont de școală, nici părinții nu își dau interesul. Nu mai contează așa mult școala. Există și Internetul care are informații bune, dar, nu știu, este o debandadă, ca să zic așa, pe partea de școală. Nu mai este ce a fost, nu se mai învață la fel. Am învățat, am fost olimpic la 6 materii, la matematică și geografie am ajuns pe țară. Am luat 10 la intrare la liceu, am luat 10 la BAC la matematică, am făcut 3 facultăți”,  a mai adăugat artistul.