Stiri mondene

Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie: „Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat”

Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie
Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Trăistariu a dezvăluit că a fost jefuit când a mers să-și alimenteze mașina. Iată ce i s-a întâmplat artistului!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Cântărețul se bucură de mare succes în plan profesional, dar se pare că tot are parte de evenimente neplăcute. Recent, artistul s-a simțit, pur și simplu, jefuit atunci când a mers la o benzinărie, unde a avut parte de un mare șoc. Mihai Trăistariu este extrem de revoltat de prețul la care a ajuns combustibilul, după ce a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă destul de mare.

În cadrul unei emisiuni TV, artistul a mărturisit că este foarte dezamăgit de țara în care trăiește și simte că nu este corect ce se întâmplă.

Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie
Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie[Sursa foto: Instagram]

„Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat. Eram la o benzinărie, am alimentat acolo și când am plecat m-am simțit complet jefuit. A trebuit să adaug la final că am fost jefuit chiar de benzinărie, pentru că prețurile benzinei și motorinei sunt colosal de mari.

Nu că nu mai fac față, că facem față cu toții, dar anul trecut nu era așa, era până în 5 lei și acum e deja 8-9 lei, aproape s-a dublat. Am lăsat cam 350 de lei, la mine un plin e cam 430 lei, cam așa.”,
a declarat Mihai Trăistariu.

Artistul a adăugat că nu se pune problema însă să nu-și poată permită să mai meargă cu mașina, căci se descurcă și are surse de venit, însă nu i se pare deloc în regulă ceea ce se întâmplă, având prieteni care se plâng de prețuri.

Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie
Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, experiență neașteptată în toiul nopții! Artistul, vizitat de extratereștri: „Au plecat să atace”

„Mă plâng și eu pentru că sunt totuși un om, dar țin cu poporul, de asta mă plâng. Acum trebuie să fim cinstiți, eu pot să-mi permit să merg cu mașina, am mers numai cu mașina până acum. Mă deranjează și pe mine căci am și eu frați, surori care se plâng și am prieteni care au mașini”, spune cântărețul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Mihai Trăistariu vrea să-și ia o trotinetă electrică sau o bicicletă

Mihai Trăistariu a povestit că s-a gândit și la varianta de a-și cumpăra o trotinetă electrică sau o bicicletă, însă mărturisește că momentan nu poate să-și țină echilibrul pe trotinetă, dar cu bicicleta chiar se descurcă.

Citeste si: Mihai Trăistariu, prima reacție după controversa transplantului de corp: „Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul”

„Da, m-am gândit să-mi iau o trotinetă electrică, am probat-o și de la un vecin, nu mă descurc momentan, pic de pe ea, nu știu să-ți țin echilibrtul. Eu știu să merg pe bicicletă, aș fi adeptul bicicletei”, a mai adăugat Mihai Trăistariu.