Stiri mondene

Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor! Ce a făcut artistul pentru a suporta cheltuielile: “Nu vreau să trăiesc chinuit”

Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor
Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor [Sursa foto: Captură YouTube]
Mihai Trăistariu a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. Iată ce mărturisiri a făcut artistul!

Cei mai mulți români sunt afectați de scumpirile din ultima vreme, iar artiștii nu fac excepție. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu, conștient de facturile mari la energie. Cântărețul locuiește de doi ani la malul mării, acolo unde temperaturile sunt mai scăzute decât în oraș. Chiar dacă încă este devreme și deja a primit o factură uriașă, reprezentantul României la Eurovision 2006 a recunoscut că a fost nevoit să dea drumul la centrală. 

Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor
Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, jefuit la benzinărie: „Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat”

„De doi ani locuiesc la malul mării și acolo e puțin mai frig decât în Constanța, cu vreo 2 grade mai jos decât în oraș, pentru că marea ține un pic mai rece. Și m-am trezit ieri cu 21 de grade în casă și mi s-a părut frig. Îmi înghețaseră picioarele, îmi înghețase nasul, am închis geamurile, ușile și mi-am dat seama că trebuie să deschid căldura, că nu se mai poate. Iată că suntem în septembrie, și ca niciodată, am deschis căldura mai devreme, deși știu că vine criza, știu că va fi greu și o să fie prețuri mari, mă sperie lucrul acesta, dar ar trebui să dau drumul pentru că eu trăiesc în confort și nu suport să îngheț de frig în casa mea.”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Tăistariu a făcut un împrumut bancar pentru a acoperi cheltuielile

Din cauza cheltuielilor foarte mari, Mihai Trăistariu a fost nevoit să facă un împrumut bancar. Din fericire, artistul a avut mai multe concerte în această vară, iar acestea i-au adus și bani.

Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor
Mihai Trăistariu, decizie radicală în contextul scumpirilor[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre afacerea din Constanța! Câți bani cere artistul pentru o oră la școala lui de muzică?!

”Am în schimb o teamă, că eu mai am apartamentele de la malul mării, și au venit un pic cam mari facturile, 280 de lei curentul -300, pentru fiecare în parte, am 6 apartamente. La apartamentul personal nu m-aș îngrijora, pot să dau și 400-500 de lei, important să fie cald în casă, nu vreau să trăiesc chinuit.Contabila mă tot anunța că din pandemie încoace, eu mi-am făcut și împrumut la bancă Și mi-a zis că am o pierdere în valoare de 5 miliarde, 500.000 de lei, deci firma mea încă e pe minus, am împrumutat din bancă 3 miliarde și încă sunt pe minus, așa că trebuie să aduc acum venituri ca să ajung înapoi pe plus, pentru că mi-a fost foarte greu, n-am avut evenimente, în afară de aceste cazări, n-am avut nimic.  Din vara aceasta am mers bine și cu concertele, au început să sune telefoanele, am avut și în Italia, Malta, Galați, Bârlad, aproape fiecare weekend îmi aduce câte un concert și încet încet trebuie să pun bani acolo, să-mi plătesc datoriile mai întâi.”,  a mai declarat Mihai Trăistariu.