Stiri mondene

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care se certa cu toate iubitele sale: "Dar voiai să fac eu?”. Ce așteptări are artistul într-o relație

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care se certa cu toate iubitele sale
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Mihai Trăistariu nu se ferește să își expună gândurile și trăirile în spațiul public. Artistul a dezvăluit cel mai frecvent motiv de ceartă pe care l-a avut cu partenerele sale. Iată de ce este singur și de ce nu merg relațiile lui?

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai controversați și îndrăgiți artiști din România. Cu o voce inconfundabilă, cântărețul a vorbit deschis de fiecare dată când ceva notabil se întâmplă. În ciuda succesului său în industria muzicală, viața sa sentimentală nu a fost la fel de împlinită. De-a lungul timpului, artistul a avut mai multe relații, însă în mod surprinzător, s-a despărțit de toate partenerele sale din motive neașteptate. Fostul membru al trupei Valahia recunoaște că îi place să consume, în mod frecvent, mâncare gătită, în special ciorbă, iar partenerele trebuiau să știe să o prepare.

De multe ori, Mihai Trăistariu s-a certat cu ele pentru că nu știau să facă ciorbă, în special de perișoare sau de găluște. 

”Eu prefer mămăliga, sunt din Moldova, și ciorba, că sunt ciorbar, cu toate m-am certat că nu știu să facă ciorbă. Prin telefon cu mama, făceau ciorbă. E greu de făcut ciorba. Dar voiai să fac eu?”, a spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care se certa cu toate iubitele sale
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu consideră că este important ca partenerele sale să fie capabile să gătească, în special ciorbe, pentru a-i putea satisface apetitul culinar. Fostul membru al trupei Valahia are o pasiune pentru bucătăria românească, menționând că există mai multe preparate pe care le adoră, printre care sarmalele sau tochitura 

Citește și: "M-am simțit vinovat toată viața." Mihai Trăistariu, confesiuni din copilărie! Cum a ajuns fratele său să poarte ochelari din cauza lui

”Nu le părăseam, dar unele știau să facă. Ciorba de perișoare, în special. Dacă eu nu știu ceva, chem un om. Putea să comande ciorbă, dar pe banii mei. Eu voiam de perișoare și de găluște, ele sunt un pericol, dar durează. Sărmăluțele îmi mai plac și tochitura, și brânză cu mămăligă cu smântână. Când mă duc în afară, cer polenta, că ei nu știu de mămăligă. Supele lor sunt ceva cremă, nu sunt așa bune”, a încheiat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care se certa cu toate iubitele sale
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu crede că a ales greșit femeile din viața sa și pentru că s-a ghidat mai mult după aspectul fizic: "A ici am pierdut tot timpul"

Vedeta susține că nu mai vrea relații cu puștoaice pe care să le întrețină sau studente, ajungând la o maturitate în care este convins că trebuie să caute mai mult. Mihai Trăistariu  vrea o femeie care să-i accepte animalele de companie, dar și stilul său de viață agitat.

Mihai Trăistariu a dezvăluit motivul pentru care se certa cu toate iubitele sale
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Mihai Trăistariu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Eurovision și este gata să ne reprezinte din nou țara: "Mi-am făcut un plan de atac pentru anul 2024. Îmi doresc să câștig competiția pentru România"

„Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul.  Nu vreau s-o mai întrețin, că spuneam că am avut numai puștoaice. Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi… Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos.  Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat. Decât să ajungi la divorț, cauți mai mult” spune artistul, în urmă cu ceva timp.