Stiri mondene

Mihai Trăistariu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Eurovision și este gata să ne reprezinte din nou țara: "Mi-am făcut un plan de atac pentru anul 2024. Îmi doresc să câștig competiția pentru România"

Mihai Trăistariu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Eurovision și este gata să ne reprezinte din nou țara
Mihai Trăistariu  [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
După ce a văzut prestația lui Theodor Andrei, Mihai Trăistariu a ajuns la o concluzie clară. Artistul vrea să se înscrie la anul în Selecția Națională cu cea mai bună piesă aleasă de public.

Mihai Trăistariu, fost reprezentant al României la Eurovision, dar și fost jurat al competiției naționale, a oferit o serie de declarații în urma prestației de anul acesta a României la Eurovision 2023. Artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în marea finală. 

Mihai Trăistariu își face propriul Eurovision
Maihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu este determinat și pasionat de Eurovision: "Vreau să fac vreo 20 de melodii, în tot felul de studio-uri"

Eșecul lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, îi dă curaj lui Mihai Trăistariu. Artistul a decis să-și facă propria preselecție pentru concursul Eurovision 2024. Mai precis, interpretul vrea să lanseze propriul Eurovision, pe rețelele sociale.

Artistul vrea să se înscrie la anul în Selecția Națională, cu cea mai bună melodie, aleasă de public.

Citește și: "Această melodie nu avea ce să caute pe scena Eurovision internațională". Mihai Trăistariu a reacționat după ce Theodor Andrei nu a reușit să treacă de semifinale

"Nu știu dacă mai e o noutate dar eu îmi doresc să câștig competiția Eurovision pentru România.

Și mi-am făcut un plan de atac pentru anul 2024, despre care, zodiacul chinezesc spune că este anul meu. E anul Dragonului, pentru că eu sunt Dragon în anul chinezesc. Deci, o să fac pe naiba să mă înscriu. Orice aș înscrie aș avea succes cu piesa respectivă. Dar nu vreau așa! Vreau să îmi fac un plan de bătaie. Vreau să fac vreo 20 de melodii, în tot felul de studio-uri. Să fac un fel de preselecție națională pe rețelele sociale, pe Facebook, pe Instagram, pe TikTok, iar lumea să voteze cum o vrea, că nu are nimeni niciun interes. Că atunci nu e cu pile, nu e cu măgării. Pur și simplu oamenii să îmi selecteze cumva, piesa cea mai bună. Adică prin eliminare câte una, rămân 10. Să-mi fac un Eurovision al meu, ca să rămân cu cea mai bună dintre ele și cu aceea să rămân în concurs.", a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

Mihai Trăistariu s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Eurovision și este gata să ne reprezinte din nou țara
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Artistul recunoaște că, dacă ar urca a doua oară pe scenă, ar plăti și o avere pentru o melodie la comandă, orice pentru a-i aduce victoria.

"Da și sunt dispus să plătesc și o avere! Eu nu am plătit până acum nici măcar o melodie. Cred că sunt șase în situația, când ajungi cunoscut și ai și o voce bună, mă caută tot felul de studiouri și compozitori din țară și întotdeauna mi s-a întâmplat așa, iar eu am acceptat de cele mai multe ori. Dacă ar fi să am o piesă bombă de Eurovision, mai tare decât Tornero și mi-ar cere bani aș plăti, ceea ce nu am făcut până acum. Dacă aș simți că îmi depășesc propriul record aș fi capabil să plătesc și 10.000 de euro melodia, numai să fie bună", a explicat el, conform  WOWbiz.ro.

Mihai Trăistariu își face propriul Eurovision
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu, despre prestația României de anul acesta

Mihai Trăistariu a punctat că reprezentantul nostru, Theodor Andrei, este talentat, în schimb nu a fost deloc ajutat de piesă și nici de faptul că nu a avut pus la punct un show care să cucerească publicul.

Citește și: Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, a vorbit despre criticile care i-au fost aduse: „Mie mi-au plăcut hainele.Eu sunt mulțumit! Eu nu sunt ofticat!”

 Theordor Andrei
Theordor Andrei

„Eu am mai punctat și la finala selecțiilor din România că băiatul este talentat și are o voce destul de bună. Îl știu de mic, l-am jurizat la tot felul de concursuri. El avea o voce bună încă de pe atunci. S-a construit frumos, este carismatic, are un look interesant. Nu știu ce show a fost aseară, pentru că nu a fost niciun show, aia e problema. Piesa, în schimb, nu e ce trebuie. Băiatul a cântat, vocea e bună... el a cântat bine, nu ai ce să îi reproșezi dar nu e o piesă care să urce pe scena Eurovision Internațional Iar show-ul de aseară, al României, a fost mai slab decât cel din finala românească. Adică nu a venit cu nimic în plus. Trec două luni și ce faci?! Așa am și zis: Putem salva piesa dacă venim cu un show spectaculos. Nu numai că nu a fost spectaculos, a fost zero barat. Nu am avut niciun spectacol, piesa și așa e fadă și nu a avut niciun sens, un rock în limba română combinat cu engleză, scrisă de un copil de 18 ani”, a declarat Mihai Trăistariu.