Stiri mondene

"M-am simțit vinovat toată viața." Mihai Trăistariu, confesiuni din copilărie! Cum a ajuns fratele său să poarte ochelari din cauza lui

Mihai Trăistariu, confesiuni din copilărie
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Mihai Trăistariu a rememorat o amintire din copilărie care nu îi dă deloc pace. Cum a ajuns fratele său să nu mai vadă, din cauza sa?!

Mihai Trăistariu este cunoscut de o lume întreagă. Puțini știu însă care sunt evenimentele care au marcat copilăria artistului, pe care acesta a petrecut-o la Piatra Neamț. Reprezentantul României la Eurovision 2006 a recunoscut că fratele său a ajuns să poarte ochelari din cauza lui, după ce i-a dat cu un pumn de nisip în ochi.

“Eu i-am stricat vederea fratelui meu. Din cauza mea nu vede bine și poartă ochelari.

Când eram mici, eu aveam vreo 8 ani și i-am dat cu un pumn de nisip în ochi, iar unul din ochi s-a cam pierdut la el și vedea mai greu. După un an, era iarnă și i-am dat cu un bulgăre de zăpadă în ochi și atunci i-am stricat vederea de tot.  Din acel moment, fratele meu poartă ochelari. Eu m-am simțit vinovat toată viața. Din cauza mea poartă ochelari.
Dar după câțiva ani și el a sărit de pe dulap pe mâna mea și mi-a rupt mâna. A trebuit să stau cu mâna în gips. Eu am fost un copil cuminte, destul de tocilar, devreme acasă. Am fost un copil cuminte, veneam cu coroniță acasă, nu le făceam probleme părinților. Am luat nota 10 la BAC, am fost olimpic, eram un copil conștiincios”,
a spus Mihai Trăistariu pentru Fanatik.ro.

 Mihai Trăistariu, confesiuni din copilărie
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu a recunoscut că îl ajută pe fratele său cu bani

Artistul a vorbit și despre afacerea fratelui său care pare că nu merge prea bine. Vasile Trăistariu este pictor și vinde tablourile pe care le face, doar că operele sale de artă nu sunt la mare căutare. Încă de la început, Mihai Trăistariu și-a ajutat fratele mai mare să pună această afacere pe picioare.

Citește și: Mihai Trăistariu a recunoscut care este marele său secret: ”Dacă nu am așa ceva sunt în depresie”. Cea mai mare temere a artistului

Eu l-am mai mustrat pe fratele meu pentru că l-am ajutat cu bani. Tot frate rămâne, sângele apă nu se face. Eu îl mai bat la cap să producă bani, să se descurce singur, să se întrețină. Stau și mă gândesc, lumea mă mai ceartă, de ce vorbesc așa de fratele meu.  Nu a avut norocul meu, el este foarte talentat. Dacă ar fi avut mai mult noroc, s-ar fi întreținut singur din pictură, din artă. Eu am știut să mă vând mai bine, am învățat din mers și am și produs bani din cântat. Poate la pictură e mai greu și trebuie să îl ajutăm, să îi plătim facturile, să îi luăm de mâncare. Îi cumpărăm materiale, eu și sora mea. Aici e problema, i-am tot reproșat că nu se întreține singur, dar cred că nu poate doar din pictură. O să îmi asum și îl voi ajuta cât pot”, a mai declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu îi întreține pe fratele său
Mihai Trăistariu [Sursa foto: Facebook]

Cum s-a „răzbunat” fratele lui Mihai Trăistariu pe el: „Am stat cu mâna în ghips”

Mihai Trăistariu  a susținut că, mai târziu, fratele său și-a luat revanșa și i-ar fi rupt mâna. Se pare că acesta s-ar fi urcat pe un dulap de pe care a sărit direct pe mâna artistului, fiind nevoit, după, să stea cu ea în ghips.

 Mihai Trăistariu, confesiuni din copilărie
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am avut o viață destul de necăjită!” Mihai Trăistariu, mesaj dureros după ce s-a fotografiat la mormântul părinților

„Dar și el s-a răzbunat peste ani și, când eram pe la vreo 16 ani, s-a urcat pe un dulap… Patul era lipit de dulap și el a sărit de pe dulap. Vasile a sărit direct pe mână și mi-a rupt mâna. Așa am stat cu mâna în ghips. Deci, aceasta a fost răzbunarea fratelui meu.”, a mai mărturisit Mihai Trăistariu.