Stiri mondene

Mihai Trăistariu uimește din nou! Artistul a mărturisit că ar vrea să își cloneze copiii: ”Nu mă încântă ideea să înfiez”

Mihai Traistariu vrea să își cloneze copiii
Mihai Traistariu [Sursa foto: Facebook]
Mihai Trăistariu a declarat că ia în calcul varianta de a-și clona copiii, dacă acest lucru va fi posibil în viitor, și dacă nu va găsi între timp sufletul pereche. Cântărețul explică de ce nu dorește să înfieze copii.

Mihai Trăistariu este unul dintre artiștii români care s-au făcut remarcați și în plan internațional, odată cu participarea la Eurovision. Cântărețul și-a investit banii într-o afacere imobiliară, care îi aduce profit financiar și pare că în plan profesional totul îi merge strună. De-a lungul carierei, artistul în vârstă de 43 de ani a avut succes, dar în ceea ce privește viața sentimentală nu a reușit să-și găsească o parteneră de viață cu care să își formeze o familie.

În cadrul unui interviu oferit recent, Mihai Trăistariu a mărturisit că s-a gândit să își cloneze copiii, dacă nici în viitor nu își va găsi sufletul pereche. Vedeta a exclus de la început posibilitatea de a adopta, deoarece a spus că nu își dorește să crească copiii altei persoane.

Mihai Trăistariu nu vrea ca talentul său să se piardă: ”Î i vreau doxă de carte și poate cântăreți”

Motivul principal pentru care nu vrea să adopte este că își dorește ca urmașii lui să semene cu el, moștenindu-i talentul la cântat și inteligență, spunând că vrea să fie doxă de carte și olimpici la matematică. În cazul în care va fi posibilă clonarea în viitor, Mihai Trăistariu susține că va fi primul care va apela la această procedură.  

Citește și: Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu a vrut să participe la Eurovision 2023: ”Nu am renunțat definitiv”. Ce promisiune și-a făcut artistul

”Aș vrea să am copiii mei, nu copiii altora. Eu am, spre exemplu, pisici, văd cât de intens și complex mă ocup de niște banale pisici, dar de copiii mei, pe care îi vreau doxă de carte și poate cântăreți, poate artiști, să fie la fel ca mine, olimpici la matematică. Nu mă încântă ideea (n.r. de adopție), dar nu sunt împotrivă, nu mă încântă ideea să înfiez un copil. Prefer să îi clonez, dacă va fi posibilă clonarea în viitor, aș vrea să fie un copil exact ca mine, pentru că atunci o să îl instruiesc de mic, să știe exact ce are de făcut. Mi-ar plăcea să mă clonez în viitor și să am un copil care să fie clona mea!”, a declarat Mihai Traistariu.

Mihai Traistariu vrea să își cloneze copiii
Mihai Traistariu [Sursa foto: Facebook]

Nu este prima dată când Mihai Trăistariu a șocat publicul. Cântărețul spunea anul trecut că vrea să se criogeneze şi chiar s-a interesat la clinicile din străinătate pentru a face acest lucru. Mai mult, celebrul artist și-a exprimat și dorința de a-și clona mama pe care a pierdut-o în urmă cu 16 ani. Și asta nu e tot. Cântărețul i-a lăsat pe toți fără glas, atunci când a spus că are de gând să se însoare cu un robot.

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit până acum: ”E  o problemă care trebuie rezolvată”

Mihai Trăistariu  a avut intenția să se căsătorească, dar nu a reușit să găsească nici până acum femeia potrivită. Vedeta susține că, în ciuda faptului că a avut relații care au durat ani de zile, au intervenit probleme ce au dus la despărțire.

Mihai Traistariu vrea să își cloneze copiii
Mihai Traistariu [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Dimineața Nebună. Mihai Trăistariu a primit cadou un loc de veci. Cum a reacționat artistul și din partea cui a venit cadoul. Audio

Cu căsătoria încă nu sunt împăcat, pentru că am tot încercat. Am avut și relații de patru ani, de șapte ani, am cam dat-o în bară, ceva nu funcționează. Ori nu caut pe cine trebuie, ori mă las doar căutat, e o problemă care trebuie rezolvată”, a declarat Mihai Trăistariu.