Stiri

Melodia "We Don't Talk About Bruno", pe primul loc în topul Billboard Hot 100, detronând-o pe Adele cu "Easy on Me"

Melodia
Melodia "We Don't Talk About Bruno", pe primul loc în topul Billboard Hot 100, detronând-o pe Adele cu "Easy on Me". [Sursa foto: Captură YouTube]
Piesa „We Don’t Talk About Bruno", extrasă de pe coloana sonoră a filmului „Encanto", a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100.

„We Don’t Talk About Bruno", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Encanto", a ajuns pe primul loc în topul Billboard Hot 100. Este al dolilea cântec care a reușit performanța să ajungă pe primul loc în topul muzical, conform Billboard. Melodia este interpretată de Carolina Gaitán, Mauro Castillo, Adassa, Rhenzy Feliz, Diane Guerrero, Stephanie Beatriz și alți membri ai distribuției "Encanto". „ We Don’t Talk About Bruno" a fost compusă de Lin-Manuel Miranda, fiiind ajutat la partea de producție de Mike Elizondo.

 

Citeste si: Așteptarea a luat sfârșit! Disney+ se lansează și în România

„We Don't Talk About Bruno" marchează prima piesă scrisă de un singur compozitor ce a ajuns pe primullocîn top în mai bine de patru ani. De când a debutat producția „ Ecanto ” pe Disney Plus pe 24 decembrie,soundtackul a cunoscut o creștere masivă a popularității. 

Trailer- Encanto