Stiri

Filmul „Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland și Zendaya în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc

Filmul „No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc
Filmul „No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc [Sursa foto: Captură YouTube]
„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, în al doilea weekend de la debut.

Potrivit cifrelor Cinemagia, în al doilea weekend de la debut, pelicula „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, cu Tom Holland, Zendaya şi Benedict Cumberbatch în distribuţie, s-a menținut pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1,39 milioane de lei, fiind vizionat de 54.540 de spectatori. La nivel global, lungmetrajul a devenit primul care depăşeşte un miliard de dolari în pandemie.  

Trailer- „Spider-Man: No Way Home" 

Pe a doua poziție în box office-ul românesc a debutat „Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrection”, cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith în distribuţie, cu încasări de 644.490 de lei, fiind vizionat de 24.375 de spectatori.

Trailer- „Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrection” 

Al doilea debut în top, „The King's Man/ The King's Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, cu Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander, Rhys Ifans în distribuţie, a avut încasări în weekend de 195.257 de lei. 

Trailer- „The King's Man/ The King's Man: Începutul”

Următorul loc în clasament a fost ocupat de „Encanto”, cea mai nouă producţie Disney, cu încasări de  73.633 de lei, în al cincilea weekend de la premieră.

Trailer- „Encanto”

Clasamentul românesc de weekend este completat de  „Casa Gucci”, Animaţia „Hai să cântăm din nou!/ Sing 2”, comedia romantică „The Hating Game/ Te urăsc, te iubesc”, „Spencer”, comedia SF „Vânătorii de fantome: Moştenirea/ Ghostbusters: Afterlife”,  filmul horror „Resident Evil: Bun venit în Raccoon City”.