Stiri

Disney lansează filmul „Hocus Pocus 2”. Când va avea premiera

Disney lansează filmul „Hocus Pocus 2”. Când va avea premiera
[Sursa foto: Facebook ]
Surorile Sanderson revin în filmul marca Disney, "Hocus Pocus 2".

 Este imposibil să nu fi urmărit cel puţin o dată filmul "Hocus Pocus", cu Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy în rolurile principale. Cele trei actriţe s-au reunit după 28 de ani, pentru partea a doua a filmului.

Când va avea loc premiera filmului "Hocus Pocus 2"

 Pentru mulţi dintre noi "Hocus Pocus" a fost unul dintre filmele copilăriei. Producţia Disney, lansată în 1993, a fost transmisă de nenumărate ori la televizor, mai ales în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy au interpretat rolurile surorilor Sanderson, trei vrăjitoare readuse la viaţă din greşeală de un copil. Cele trei surori au la dispoziţie doar noaptea de Halloween pentru a-şi reîmprospăta forţele, iar de aici porneşte o adevărată aventură.

Disney lansează filmul „Hocus Pocus 2”. Când va avea premiera

 După 28 de ani, Disney a hotărât că este momentul pentru al doilea film. Apariţia producţiei "Hocus Pocus 2" a fost confirmată în luna decembrie a anului trecut, cu Jen D'Angelo scenaristă şi cu Adam Shankman regizor. În mod cert, din distribuţie vor face parte cele trei actriţe din primul film, Bette Midler, Sarah Jessica Parker şi Kathy Najimy, care vor interpreta din nou rolurile surorilor Sanderson. Despre ceilalţi actori din film însă nu au apărut veşti, semn că doar cele trei se vor întoarce şi pentru "Hocus Pocus 2". 

Disney lansează filmul „Hocus Pocus 2”. Când va avea premiera

 Disney nu a anunţat încă oficial data la care va avea premiera "Hocus Pocus 2", dar este aproape sigur că anul viitor acesta va apărea pe marile ecrane. Bette Midler a fost atât de entuziasmată de revenirea filmului, încât a dat din casă mai mult decât ar fi avut voie. ""Sistaaaahs! It's been 300 years... But we’re BACK! #HocusPocus2 arrives Fall 2022.", a scris Midler pe Twitter. Cel mai probabil, cei de la Disney vor încerca să lanseze noul film chiar în seara de Halloween de anul viitor.