Stiri mondene

Mario Fresh și Alexia Eram au încins internetul. Cum au putut să se afișeze cei doi îndrăgostiți: ”Soarele din Bali, nisipul și dragostea”

Mario Fresh și Alexia Eram au încins internetul.
Mario Fresh și Alexia Eram [Sursa foto: Facebook]
Mario Fresh și Alexia Eram și-au luat prin surprindere fanii cu o serie de fotografii în care apar în ipostaze tandre. Imaginile care i-au înnebunit pe internauți.

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși nu se grăbesc să ajungă în fața altarului, artistul și alesa inimii sale au planuri mari de viitor și susțin că se înțeleg la fel de bine ca în prima zi. Cei doi îndrăgostiți au reușit să depășească toate obstacolele care le-au ieșit în cale și se pot mândri cu una dintre cele mai longevive relații din showbiz. 

Mario Fresh și Alexia Eram au încins internetul
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Alexia Eram și Mario Fresh, vacanță de lux în Bali. Imagini inedite care au făcut „deliciul” fanilor

Deși sunt amândoi extrem de ocupați, găsesc timp pentru a se dedica relației. Pentru că de sărbători nu au fost împreună, acum, cei doi amorezi au plecat într-o vacanță romantică. Fiica Andreei Esca și partenerul ei de viață se bucură de timpul pe care îl petrec împreună în Bali și se distrează de minune.

Artistul și creatoarea de conținut își țin la curent fanii cu evenimentele importante din viața lor, iar pozele din vacanță nu au fost deloc puține. 

Citește și: Mario Fresh dezvăluie că a stat despărțit de Alexia Eram vara trecută: „Aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație”

”Soarele din Bali, nisipul și dragostea – o rețetă perfectă pentru amintiri pentru totdeauna”, a scris Alexia Eram alături de o fotografie în care e într-o ipostază romantică cu partenerul ei, Mario Fresh.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Cum și-au petrecut cei doi sărbătorile

În noaptea dintre ani, Mario Fresh a avut de susținut un concert la munte, iar Alexia l-a însoțit. Ulterior, cei doi au petrecut în club. De Crăciun, fiica Andreei Esca și tânărul artist nu au fost împreună. Cântărețul a fost la Iași cu părinții săi, iar iubita sa a plecat în vacanță, în Statele Unite ale Americii, alături de familia sa.

Mario Fresh și Alexia Eram au încins internetul
Mario Fresh și Alexia Eram[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fiica Andreei Esca întoarce banii cu lopata. Ce sume fabuloase câştigă Alexia Eram

Mario Fresh a explicat care a fost motivul pentru care nu și-a însoțit iubita în vacanța din New York. „Extraordinar de liniștit (n.r. cum a petrecut Crăciunul), cu familia la Iași. De Revelion voi avea concert la Codlea. Nu am mers cu Alexia la New York că nu am apucat să-mi iau viza de America, nu e tocmai ușor să iei o viză atât de repede și ne-am gândit pe ultimul moment”.