Stiri mondene

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale: ”Asta e împlinirea noastră”. Cum și-a anunțat artista părinții că este însărcinată

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale:
Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale: [Sursa foto: Facebook]
Mama lui Theo Rose, Nina Diaconu, a oferit primele declarații despre sarcina fiicei sale.

Fără doar și poate, 2022 a fost anul schimbărilor pentru Theo Rose. Artista urmează să devină mamă, lucru care a adus o mare bucurie în rândul fanilor care nu se așteptau ca această veste să vină atât de repede. Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de 4 luni, dar cu toate astea nu au zis ”NU” rolului de părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii în aceste momente, așa cum susține chiar mama cântăreței, care a vorbit despre ziua în care artista i-a anunțat că vor avea un nepoțel sau o nepțică.

Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale
Mama lui Theo Rose, primele declarații despre sarcina fiicei sale[Sursa foto: Facebook]

Fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” încă nu a oferit declarații în acest sens, însă părinții ei nu au stat pe gânduri și au declarat cum se simt în poziția de viitori bunici. Nina Diaconu este extrem de emoționată, iar vestea sarcinii fiicei sale a fost una dintre cele mai mari bucurii din ultima vreme. 

Citește și: Theo Rose, pregătită să devină mamă pentru prima oară. Ce spune artista despre numele copilului: „Dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario”

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită(...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Cum se înțelege Anghel Damian cu părinții lui Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian și-au dus relația la un alt nivel mai repede decât oricine s-ar fi așteptat. Cei doi urmează să devină părinți. Anghel Damian nu doar că se înțelege bine cu părinții iubitei lui, ci deja s-a integrat foarte frumos în familie, fiind considerat ca și fiul lor.

Cum se înțelege Anghel Damian cu părinții lui Theo Rose
Cum se înțelege Anghel Damian cu părinții lui Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei sale. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară: „Voi fi cel mai fericit bunic din lume”

„Este un copil pe care orice părinte și-l dorește. Pentru noi, este ca și copilul nostru. Ne înțelegem foarte bine, sunt mândră de ei doi. Trăiesc ceva foarte frumos acum și sunt fericiți.”, a mai spus mama artistei.