Stiri mondene

Maluma revine în România în 2022! Artistul va cânta pentru a doua oară în București

Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo
Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo [Sursa foto: Instagram]
Maluma, artistul latino preferat mai ales de femei, revine în România în 2022 pentru a susține un nou concert.

Maluma revine în România la patru ani de la show-ul pe care l-a avut la București. Artistul columbian va concerta în aprilie la Romexpo.

Citeste si: Concert Maluma la București pe 8 aprilie 2022. Artistul vine pentru a doua oară în România

Maluma revine la București în cadrul turneului Papi Juancho Maluma World Tour

Maluma a anunțat că vine pentru a doua oară în România și va susține un concert de zile mari. 

Concertul care va avea loc la Romexpo pe 8 aprilie va face parte din turneul Papi Juancho Maluma World Tour. Biletele la concertul lui Maluma s-au pus în vânzare, la prețuri speciale Early Bird și pot fi cumpărate prin Eventim, Entertix şi iabilet.ro. Evenimentul este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

 

Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo
Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo[Sursa foto: Instagram]

Maluma a mai venit în România în 2018 și a cântat pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino „El Carrusel”.

În cadul evenimentului au cântat și Luis Fonsi, autorul hitului "Despacito", Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra.

Maluma este unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică latino. Artistul are la activ colaborari cu Shakira pentru piesele „Chantaje” și „Clandestino”, dar și cu Jennifer Lopez pentru melodia „Pa Ti”.

Columbianul a luat cu asalt lumea showbiz-ului în 2010, atunci când a lansat melodia „Farandulera”, urmată de albumul „Magia”, apărut în 2012.

În 2013, cântărețul a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”.

Citeste si: A fost lansat trailerul comediei romantice „Marry Me”, cu Jennifer Lopez şi Owen Wilson în distribuție! Când va avea loc premiera

Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo
Maluma revine în România în 2022! Artistul va susține un concert la Romexpo[Sursa foto: Instagram]

Artistul joacă alături de Jennifer Lopez în filmul „Marry Me” care va apărea în cinematografe pe 11 februarie 2022. Pe lângă performanțele sale artistice din domeniul muzicii și al filmului, artistul a fost și primul bărbat care a ajuns pe coperta revistei Elle.