Stiri mondene

Record pentru Maluma! Este primul bărbat din istorie care apare pe coperta revistei Elle

Maluma pe coperta revistei Elle
Maluma pe coperta revistei Elle [Sursa foto: Instagram]
Maluma este primul bărbat care a apărut pe coperta revistei Elle America.

Superstarul latino care taie răsuflarea fetelor a apărut pe coperta revistei Elle și a fost cât se poate de mândru să anunțe chiar el acest lucru. 

„E MALUMA BABY!!!!! Mulțumesc @elleusa pentru că m-ați ales să fiu primul bărbat care apare pe coperta revistei, înseamnă enorm pentru mine (sic)! Să continuăm să visăm și să realizăm lucruri mari!”, a scris Maluma. 

Maluma, interviu incitant pentru Elle America. Ce spun el despre prietenie 

Starul de 27 de ani este pe coperta revistei Elle Februarie și a oferit un interviu în care a vorbit despre muzică, 2020, dar și prietenia sa cu Jennifer Lopez. Mai mult, Maluma a vorbit despre provocările anului care tocmai a trecut, un an productiv pentru artist cu toate că i-a fost anulat turneul mondial. Maluma a bifat colabărări cu The Weeknd și Jennifer Lopez, colaborări care l-au ajutat să rămână în vizorul fanilor. 

Maluma pe coperta revistei Elle
Maluma pe coperta revistei Elle[Sursa foto: Instagram]

„Desigur că 2020 a fost un an dificil pentru noi toți, dar simt că a fost unul dintre cei mai buni ani ai mei, din punct de vedere muzical, artistic și personal. Simt că m-am născut din nou. Vorbeam zilele trecute cu părinții mei și erau foarte fericiți pentru că am stat mai mult în Colombia (din cauza pandemiei), dar erau și un pic îngrijorați pentru că nu știau ce o să se întâmple cu munca mea. Job-ul meu este să cânt peste tot în lume, dar mi-a prins foarte bine și a fost o chestie pozitivă să fiu aici în Columbia. Mă simt din nou conectat cu mine”, spune el, printre altele, în interviul din ELLE.

Maluma pe coperta revistei Elle
Maluma pe coperta revistei Elle[Sursa foto: Instagram]

Maluma se pregătește și de debutul lui cinematografic în comedia romantică „Marry Me”, în care joacă alături de Jennifer Lopez. Premiera filmului va avea loc pe 14 mai.

„Jennifer nu este doar o colegă de muncă. Aș șputea spune că este prietena mea. Este cineva pe care îl admir și am urmărit-o încă de când eram mic copil. Așa că pentru mine, să fac parte din acest film este aproape suprarealist. A fost o mare surpriză când m-au sunat, dar am fost gata pentru asta”, a declarat Maluma despre prietenia sa cu JLO, potrivit People

În ceea ce privește „prieteniile”, artistul a declarat clar și răspicat că nu este adeptul noilor prietenii și se mulțumește cu prietenii care i-au fost alături și când nu era celebru.

„Nu prea îmi place să am prieteni noi. Am încercat să-mi fac prieteni noi în industrie, dar este foarte greu. Uneori simt că ei ar vrea să fie prietenii mei, dar odată ce le arăt spatele mă înjunghie. Prefer să stau în siguranță alături de prietenii mei alături de care mă simt mereu confortabil. Când nu aveam bani ei erau acolo pentru mine, mă invitau la ei acasă la prânz. Ei râdeau de mine și acum se bucură de succesul meu”, a mai spus Maluma.

„Asta este viața- doar să fii recunoscător pentru tot ce se întâmplă”, a mai adăugat Maluma.