Stiri mondene

Maluma, într-o ipostază nemaivăzută! Pozele care le-au luat mințile admiratoarelor: ”Ultima fotografie m-a lăsat fără cuvinte”

Maluma a încins internetul.
Maluma [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Maluma nu încetează să uimească cu fotografiile pe care le postează pe rețelele sociale. Artistul s-a pozat recent gol, iar imaginea face senzație printre admiratoare.

Maluma este unul dintre cei mai recunoscuți artiști la nivel mondial. La vârsta de 29 de ani, cântărețul a reușit să fie o mare referință în muzica urbană datorită pieselor pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Abordând genuri ca reggaeton, latin trap şi latin pop, tânărul are numeroase single-uri ce au ajuns deja în top 10 Billboard Hot Latin Songs. Artistul este și unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume, așa că nu este deloc de mirare că admiratoarele sale sunt în extaz ori de câte ori îl văd.

Nu este un secret pentru nimeni că vedeta este un „sex-simbol” care reușește să fure cele mai negre gânduri ale milioanelor de fani ai săi. Deși este destul de rezervat cu aspectul său, recent și-a surprins fanii cu o serie de fotografii cu care a eliberat imaginația mai multor persoane.

Maluma a încins internetul.
Maluma[Sursa foto: Instagram]

Regele Reggaetonului a încins internetul

În această perioadă, Maluma se bucură de câteva zile libere.

A profitat de ocazie și a mers la piscină, acolo unde a făcut trei fotografii total gol, dar ceea ce a atras cel mai mult atenția este că mâna unei femei îi acoperea zona intimă pentru a nu arata prea mult. Deși cântărețul din Medellín nu a dezvăluit cu cine a fost, mulți spun că a fost iubita lui, tânăra arhitectă Susana Gómez, alături de care a fost văzut în unele ocazii foarte fericit bucurându-se de zi cu zi împreună. 

Citește și: Anul lui Don Juan! Maluma este mândru de creșterea sa profesională: ”Asta nu a fost peste noapte”. Artistul le-a arătat fanilor evoluția sa de-a lungul anilor

„Aproape că nu am găsit un fotograf”,  este mesajul scris de Maluma.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, fiind nominalizat și la Latin Grammy Awards of 2013, pentru Best New Artist.

Maluma a încins internetul
Maluma[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin: „Am visat la asta de când mi-am început cariera”

"La Fórmula" este prima melodie a lui Maluma din 2023 și va face parte din viitorul său albumul, ce va fi lansat în decursul acestui an. Această colaborare u Marc Anthony vine după "Felices los 4", un alt featuring de succes al celor doi muzicieni.