Stiri mondene

Maluma și Thalia au doborât un nou record! Piesa lor este prima din istoria YouTube care reușește această performanță

Maluma și Thalia au doborât un nou record! Piesa lor este prima din istoria YouTube care reușește această performanță
Maluma și Thalia au doborât un nou record [Sursa foto: Instagram/ Facebook]
Maluma și Thalia au cucerit toate topurile cu piesa „Desde esa noche”. Varianta live de pe YouTube a strâns peste un miliard de vizualizări.

Maluma și Thalia au făcut echipă pentru o colaborare de excepție, care a doborât un nou record pe Youtube. Cei doi artiști au început anul într-un mare fel, după ce piesa lor „Desde esa noche” a cucerit toate topurile. Varianta live interpretată de Thalia și Maluma a trecut de pragul de un miliard de vizualizări și totul se datorează fanilor, care au urmărit întreg momentul pe repeat. Iată care este piesa care a cucerit pe toată lumea. 

Citește și: ”Soţia mea şi cu mine am fost foarte şocaţi” Regele Charles al III-lea, mesaj emoționant după cutremurele din Turcia

Maluma și Thalia au doborât un nou record! Piesa lor este prima din istoria YouTube care reușește această performanță
Maluma și Thalia au doborât un nou record[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maluma a primit un val de critici, după ce și-a anunțat fanele că vor fi sărutate în timpul concertelor. J Balvin: ”Să-i spuneți că tulpina delta Covid este activă”

Maluma și Thalia au doborât un nou record pe YouTube 

La doar câteva zile înainte de Premio Lo Nuestro 2023, Maluma și Thalia pot deja să sărbătorească după ce piesa lor a doborât un nou record pe Youtube. Varianta live a piesei „Desde esa noche” a trecut pragul de un miliard de vizualizări. Cei doi artiști au interpreatat piesa în anul 2026 la Premio Lo Nuestro, iar show-ul pe care l-au făcut a cucerit pe toată lumea. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Thalia (@thalia)

Piesa „Desde esa noche”  face parte din albumul „Latina”, lansat de Thalia în urmă cu câțiva ani. Celebra cântăreață a decis să împărtășească fanilor vestea cea bună, etichetându-l pe Maluma într-o postare. Așadar, piesa „Desde esa noche”  este prima din istorie a cărei variantă live a atins performanța de un miliard de vizualizări. 

Citește și: Madonna, răspuns acid celor care o critică din cauza apariției la Premiile Grammy 2023: "Nu îmi veți frânge sufletul"

Maluma recunoaște că a fost îndrăgostit de Thalia ani la rând

După colaborarea de excepție, Maluma a făcut o dezvăluire incredibilă. Se pare că artistul a fost îndrăgostit de Thalia ani la rând și a recunoscut totul în cadrul unui interviu pentru “Growing Up Latino”, de pe site-ul Billboard. Deși era doar un copil atunci când a observat-o pentru prima dată pe Thalia, Maluma a rămas impresionat de frumoasa artistă mult timp. 

Maluma dezvăluie că s-a îndrăgostit de Thalia când a văzut-o jucând în telenovela “María la del barrio (Sărmana Maria)”, iar atunci când a avut șansa să colaboreze cu ea, a considerat că și-a îndeplinit un vis din tinerețe. Mai mult chiar, atunci când a întâlnit-o prima oară artistul columbian a evitat să îi vorbească, deoarece se temea că situația ar putea deveni jenantă.  

„Ei bine, am avut o pasiune …”, a spus Maluma despre soția omului de afaceri Tommy Mottola. „Thalia, a fost o bomba! În “María la del barrio”, tati, a fost pasiunea mea!”.