Stiri mondene

Anul lui Don Juan! Maluma este mândru de creșterea sa profesională: ”Asta nu a fost peste noapte”. Artistul le-a arătat fanilor evoluția sa de-a lungul anilor

Maluma
Maluma [Sursa foto: Facebook]
Maluma a împărtășit în mediul online câteva fotografii despre cum s-a schimbat viața sa de-a lungul anilor. Mesajul transmis de cântărețul columbian!

Juan Luis Londoño Arias, pe numele său de scenă Maluma, este unul dintre cei mai recunoscuți și apreciați cântăreți de reggaeton din întrega lume. Hit-uri precum „Borro Casette”, „El perdedor” sau „Cuatro Babys” continuă să cânte peste tot astăzi și asta nu poate fi o coincidență. Mai mult, artistul columbian continuă să lanseze non-stop melodii care ajung imediat la inima publicului. Maluma este destul de mândru și recunoscător pentru modul în care a fost creșterea sa profesională de-a lungul anilor. 

„Asta nu a fost peste noapte. A trebuit să încurc mult pentru a fi unde sunt acum, dar pentru mine este clar că jocul abia începe și mă entuziasmează. Îmi place competiția, îmi plac provocările și nu mi-e frică de viitor. Sunt pregătit pentru această nouă etapă a vieții mele personale și profesionale. Anul acesta este anul lui Don Juan”, a spus Maluma.

Mesajul postat de Maluma
Mesajul postat de Maluma[Sursa foto: Instagram]

Prin poveștile contului său oficial de Instagram, unde acumulează milioane de urmăritori, Maluma a împărtășit o serie de fotografii colaj despre cum s-a schimbat aspectul său de-a lungul anilor,   de când şi-a început visul de a fi un artist recunoscut până astăzi.

Maluma
Maluma[Sursa foto: Facebook]

În prima fotografie, artistul poate fi văzut în perioada adolescenței, când tocmai intra în această lume. În

cea de-a doua, se vede un Maluma ceva mai matur, poate în vârstă de douăzeci de ani, o perioadă în care ar fi fost un invitat special la celebra Casa Estudio a emisiunii „Protagonistas de Nuestra Tele” de la Canal RCN. În cea de-a treia, artistul este văzut cu câteva din look-urile pe care le-a avut cu părul lung și un stil destul de elegant. În timp ce, în a patra, el este văzut purtând culoarea lui argintie foarte izbitoare, care a atras atenția la acea vreme. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de En la movida🔍👀 (@enlamovidacol)

Maluma și-a șters toate fotografiile de pe Instagram la sfârșitul anului trecut 

În ciuda faimei sale mari, Maluma a decis să ia o decizie la sfârșitul anului trecut : "A fost o plăcere, Papi Juancho. Te văd în 2023 Don Juan"  ,a scris el lângă o postare înainte de a-și șterge postările de pe contul său oficial. În acele momente, fanii lui au fost absolut nedumeriți, deoarece piesele lui erau încă hituri adevărate și nu a văzut niciun semn de oboseală sau epuizare mentală.

Citește și: VIDEO: Maluma, reacție neașteptată în Qatar. Artistul columbian a plecat nervos în timpul unui interviu. Ce l-a deranjat atât de tare: „Ești rău!”

După aroximativ o lună de la „dispariția” lui bruscă, Maluma s-a întors în mediul online. De asemenea, cântărețul a revenit cu o veste care cu siguranță a înseninat ziua tuturor: un nou single. Nu este orice single, deoarece este o colaborare cu un alt nume mare din industrie,  Marc Anthony  . Noua piesa se numeste  'La Fórmula'  și este o salsa plină de ritm.

Citește și: Maluma și Thalia au doborât un nou record! Piesa lor este prima din istoria YouTube care reușește această performanță

„În sfârșit, ce așteptare lungă a fost pentru mine!”, „Mi-a fost atât de dor de tine...” sau „o lună mai târziu reapari”  sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Maluma.

Maluma şi-a lansat primul album de studio, "Magia", în 2012. Videoclipul single-ului "Obsesión" de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube. Cel de-al doilea album, "Pretty Boy, Dirty Boy", a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile "Borró Cassette", "El Perdedor" şi "Sin Contrato" au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs. În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira. De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.