Stiri mondene

"Măi, fată, dragă, cum să arăți așa!" Delia, noi imagini fierbinți din vacanța exotică

delia
Delia, imagini fierbinți din ultima vacanță exotică [Sursa foto: Instagram ]
Delia a postat niște imagini din ultima ei vacanță exotică, iar fanii au rămas uimiți.

Delia este cunoscută pentru vacanțele ei exotice pe care le face de câteva ori pe an, pe care fanii se așteaptă de fiecare dată cu mult interes. În aceste momente, celebra cântăreață se află într-o vacanță de vis în Thailanda, iar pozele artistice nu au avut cum să lipsească de pe pagina de Instagram a vedetei.

Citește și: Cum arată Delia Matache în costum de baie la 41 de ani! Detaliul pe care internauții l-au observat la celebra artistă

Cum au reacționat fanii când au văzut pozele Deliei din vacanță

Delia a postat mai multe fotografii fierbinți din vacanța ei. Îmbrăcată într-un costum de baie care îi pune în evidență formele, artista s-a postat în timp ce se bucură de apă și de soarele dogoritor din vacanța ei exotică. Fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată artista, care împlinește anul acesta 41 de ani.

„Măi, fată, dragă… cum să arăți așa?”, este comentariul lăsat de artista Celia la fotografiile Deliei.

Delia
Imaginile cu Delia care i-au lăsat mască pe fani[Sursa foto: Instagram ]

Mai mult decât atât, mai mulți internauți au evidențiat faptul că Delia are un trup de invidiat, chiar dacă este cunoscută ca fiind o adevărată gurmandă.

„Femeile care mănâncă mult și nu se îngrașă se numesc vrăjitoare! Sau asta înseamnă sa fii Delia, sa mănânci mult și sa nu te îngrași! Intr-o alta viața vreau sa fiu Delia”, „Cum sa arati in halul asta de bine”, „Mda, nu știu, dar nu

este corect. Să mănânci de toate, să mănânci cât doi și să arăți așa, in halul asta... eu depun plângere”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsat de fanii artistei.

delia
Delia pleacă des în vacanțe alături de soțul ei [Sursa foto: Instagram ]

Destinațiile de vacanță în care Delia nu a fost

Delia a fost întrebată în cadrul unui podcast cu Micutzu care au fost destinațiile pe care ea l-a vizitat. Deoarece nu a făcut niciodată o listă anume, celebra cântăreață a dezvăluit locurile pe care nu le-a vizitat și în care își dorește să ajungă cât mai curând.

„Nu am hartă să bifez pe unde am mers, știu în mare pe unde am fost, dar mai repede îți zic pe unde nu am fost. Trebuie să ajung neapărat în Islanda pentru că sunt niște peisaje de vis și trebuie să găsim vreo 10 zile pentru aia și să închiriem o mașină și să o luăm frumos cum trebuie.

Vreau să văd multe lucruri acolo. Nu știu de ce, Peru. Hawaii mă atrage, e tare, e mare și munte”, a declarat Delia în cadrul podcastului.