Stiri mondene

Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani: ”Nu vă mai pedepsiți”

Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani
Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani [Sursa foto: Instagram]
Delia Matache le-a oferit câteva sfaturi femeilor care au aniversat patru decenii de viață. Iată recomandările artistei.

După ce a fost aspru criticată pentru decizia personală de a nu deveni mamă, recent, Delia Matache, una dintre cee mai iubite artiste de la noi, a fost ținta unui alt scandal mediatic. Mai multe persoane au criticat-o pe cântăreață pentru ținutele pe care le poartă. Artista nu s-a lăsat și le-a încurajat pe doamnele trecut de vârsta de 40 de ani să nu-și mai impună anumite limite.

Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani
Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani[Sursa foto: Instagram]

Pe contul de Instagram unde își ține fanii la curent, Delia Matache a transmis un mesaj femeilor care nu au curajul să se îmbrace așa cum simt. Jurata de la „iUmor” le-a îndemnat să renunțe le anumite prejudecăți și să nu se mai ,,pedepsească” de unele singure. 

Citește și: Delia, prima reacție după ce s-a viralizat opinia ei despre motivul pentru care nu face copii: „V-am spus că se întâmplă asta de 20 de ani. N-am dat lecții nimănui”

”Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai... nu, prea mult nu mai... Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a spus Delia Matache pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia Matache, criticată de fani pentru felul în care se îmbracă. Cum a reacționat artista

De-a lungul timpului, Delia Matache  a fost criticată în nenumărate rânduri în privința stilului ei vestimentar și al look-urilor extravagante. Sătulă de atâtea remarci nepotrivite, artista a vrut să transmită un mesaj celor nemulțumiți de felul în care se îmbracă. Artista a ținut să explice motivul pentru care face anumite alegeri vestimentare și le-a transmis că nu ar trebui să uite că viața de artist presupune alegerea anumitor ținute pentru scenă. 

Ce sfaturi are Delia Matache pentru femeile trecute de 40 de ani
Delia Matache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Delia Matache, despre căsnicia cu Răzvan Munteanu! Cum reușesc să păstreze mereu o legătură armonioasă în cuplu: „Cred că suntem doi oameni echilibrați”

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”... orice ar însemna asta... Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal.(...) ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, le-a transmis Delia Matache.