Stiri mondene

Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar: „Hei, nu uita, sunt artist! Mă duc la concert!”

Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar: „Nu sunt un om normal”
Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar [Sursa foto: Instagram]
Delia Matache este protagonista unui nou scandal. Cântăreața a răbufnit după ce internauții au spus că nu se îmbracă normal

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi și a ajuns din nou în atenția publicului după ce a răbufnit în mediul online. Excentrica artistă a fost criticată din nou de către internauți pentru stilul vestimentar, iar Delia a reacționat imediat. Iată ce mesaj a transmis cântăreața celor care au criticat-o. 

Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar: „Nu sunt un om normal”
Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Delia și-a surprins fanii cu ultimele fotografii. Vedeta a pozat mai sexy ca niciodată: „Sa vă mai aud că se îmbracă larg pentru că nu e bună”

Ce a trasmis Delia fanilor care au criticat-o din cauza stilului vestimentar? 

Delia Matache surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale, care atrag pe lângă complimente și foarte multe reacții negative. Fanii artistei au criticat-o pentru stilul ei vestimentar, spunând că aceasta nu s-ar îmbrăca normal.

@delia

Am un nerv🤣mic…

♬ original sound- Delia

„Dar hai să vorbim, că n-am mai vorbit demult! Storytime. Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea «Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”»…Orice ar însemna asta! Pentru că nu sunt un om normal!!   Nu, mă, că e nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice «Hei, nu uita, sunt artist! Mă duc la concert! Concertul e ăla unde este o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc  un bilet și vor să vadă ceva spectaculos».

Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal!!   «De ce nu te îmbraci normal?» Normal cum? Cam cât de normal? Ce înseamnă??”, a spus Delia într-un videoclip postat pe TikTok.

Citește și: Delia a luat pe toată lumea prin surprindere cu o nouă ținută extravagantă. Fanii au reacționat imediat: „Sfârșitul lumii”

Delia a dezvăluit de ce nu își dorește să fie mamă

În urmă cu câteva luni, Delia a fost în centrul unui alt scandal după ce a declarat public că nu își dorește să devină mamă. Artista nu a mai suportat presiunile celor care au întrebat-o de-a lungul timpului când urmează să facă acest pas și a explicat fanilor care sunt motivele pentru care nu își dorește să aducă pe lume un copil. 

Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar: „Nu sunt un om normal”
Delia, reacție dură în mediul online după ce a fost criticată pentru stilul vestimentar[Sursa foto: Instagram]

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.  NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, în mediul online.