Lansări muzicale

LP a lansat piesa ”Angels”

LP - Angels
LP - Angels [Sursa foto: Instagram]
LP a revenit în atenția fanilor cu o piesă nouă, intitulată ”Angels”. Uite cât de bine sună noul single!

"Angels" este cel de-al cincilea single extras de pe viitorul album LP, "CHURCHES". Noul single este produs de Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguillera) și Kyle Shearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen), împreună cu producătorul executiv al albumului, Mike Del Rio (Kylie Minogue, X Ambassadors, Skylar Grey). 

LP - Angels
LP - Angels[Sursa foto: Instagram]

”Inspirația mea pentru videoclipul piesei" Angels" a fost simplă- ne-am hotărât să o filmăm pe LP într-un cadru nedescriptibil- fundal negru, cu recuzită minimă- astfel încât accentul să fie pus pe ea și pe povestirea ei (relatată în versuri).

Putem adăuga apoi imagini suplimentare- trei arhangheli roșcați sau "îngeri"- într-un mod care informează pe larg temele încorporate în versurile scrise de LP. Am ales acele modele asemănătoare arhanghelului Rafael deoarece mă interesează personal lucrările lui Waterhouse, Dante Rossetti și William Hunt. Ceva din imaginea creată de pielea palidă, venele albastre și părul roșu iese din pânză într-un mod aproape hiper-realist. Dacă adaugi aceste elemente la tabloul în care o avem pe LP obții o paletă frumoasă și puternică din care privitorul poate picta orice fel de poveste vizuală. Sper să vă bucurați cu toții de această primă poveste. Alte povești sunt pe drum!", a spus regizorul Stephen "Norswrthy" Schofield, ce a lucrat anterior cu artiști precum Halsey, Pharrell și Taylor Swift.

Videoclip: LP- Angels