Lansări muzicale

LP a lansat piesa „Goodbye”

LP a lansat „Goodbye”
LP a lansat videoclipul piesei „Goodbye”! Uite cât de bine sună noul single!

LP este una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală internațională. Piesele sale au adunat milioane de vizualizări și au ajuns în topurile muzicale. Îndrăgita artistă a lansat cel de-al patrulea single de pe albumul „Churches”. Artista mărturiseşte că Goodbye vine direct din sufletul ei ca o curăţenie de primăvară pentru a se elibera pe ea. „Goodbye” beneficiază de un videoclip plin de optimism, fiind regizat de Stephen "Norswrthy" Schofield, care a mai colaborat cu LP și pentru piesa „One Last Time”.

LP a lansat „Goodbye”

Videoclip: LP- Goodbye

Noul single-ul LP „Goodbye” va putea fi ascultat live pe 26 Septembrie la Arenele Romane

După o primă reprogramare a evenimentului din iulie 2020 în iulie 2021, organizatorii Events au stabilit o nouă dată pentru concertul LP din Capitală. Mai exact, LP va concerta la Arenele Romane din București pe 26 septembrie.  Artista își va încânta fanii cu piesele „Lost On You”, cel mai mare hit al artistei de până acum, “Muddy Waters” și “When We’re High”, cântece de pe cel de-al cincilea album al său, ”Heart to Mouth” dar și câteva melodii de pe noul său album.

Ne bucurăm nespus să anunțăm faptul că amânarea a luat sfârșit. A fost o perioadă extrem de dificilă pentru noi toți. Însă avem convingerea că inconfundabila voce a artistei LP va topi toată această grea așteptare într-o clipită! Din aceste considerente, mulțumim publicului român pentru înțelegere și răbdare", a transmis promoterul Events.