Stiri mondene

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia! Cum s-au fotografiat cei doi în aeroport

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia
Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia [Sursa foto: Instagram]
Loredana Groza și-a făcut bagajele și a plecat în Italia cu Nick Casciaro. Uite cum au fost surprinși în aeroport!

La puțin timp după ce s-a zvonit că Loredana Groza s-ar fi despărțit de Andrei Boncea, artista s-a afișat în compania câștigătorului X Factor, Nick Casciaro. Cei doi au mers împreună la petreceri exclusive în perioada sărbătorilor de iarnă, iar acum au plecat într-o vacanță în Italia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Artista și tânărul al cărui mentor a fost în cadrul show-ului de talente s-au fotografiat în aeroport, apoi pe autostradă în timp ce se aflau într-o mașină condusă de Nick Casciaro. Apropierea dintre ei a dat naştere speculaţiilor, iar unii fani sunt de părere că între Nick şi Loredana s-a înfiripat o poveste de iubire. De asemenea, Loredana Groza a postat și câteva imagini din hotelul în care locuiește, dar și dintr-un studio de înregistrări. 

Citeste si: Maria Sacchi, iubita lui Nick Casciaro, primele declarații după apariția imaginilor cu el și Loredana Groza: „Cu bucuria și nebunia ta îi copleșești pe toți”

„Felicitări, Loredana! Ești minunată. Româncă frumoasă și foarte talentată și deșteaptă, ne mândrim cu tine!  Colaborare frumoasă vă doresc. Mă bucur de reușitele voastre.  Bravo, sunteți minunați!”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia
Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia[Sursa foto: Instagram]

Loredana Groza, primele declarații despre presupusa relație cu Nick Casciaro

Loredana Groza și Nick Casciaro petrec destul de mult timp împreună, iar ipostazele în care s-au afișat în ultima perioadă au ridicat multe semne de întrebare. Pentru a lămuri odată pentru totdeauna acest subiect, în cadrul unei emisiuni TV, Loredana Groza și Nick Casciaro au vorbit pentru prima dată despre relația lor.

Citeste si: Loredana Groza, mesaj neașteptat după ce s-a spus că divorțează de soțul ei, Andrei Boncea: „Viața mea întreagă se destramă dacă nu ești și tu”

Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj.   Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a spus Loredana Groza.

Citește continuarea aici!