Stiri mondene

Lora, apariție spectaculoasă în mediul online. Artista şi-a pus fanii pe jar după ce s-a filmat cu rochia de mireasă: „O să fii invitată”

Lora s-a filmat cu rochia de mireasă
Lora s-a filmat cu rochia de mireasă [Sursa foto: Instagram]
Lora și-a uimit fanii din mediul online, după ce s-a filmat cu o rochie de mireasă. Este pregătită sau nu cântăreața să ajungă în fața altarului?

De mai bine de 8 ani de zile, Lora trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Ionuț Ghenu. Atunci când este întrebată de relația lor, Lora răspunde cu drag, neavând nimic de ascuns. Din nefericire, artista și alesul inimii sale nu au avut ocazia să facă și nunta. Planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus. Cu toate acestea vedeta, însă, nu disperă și este ferm convinsă că marele eveniment va avea loc la un moment dat.

Lora s-a filmat cu rochia de mireasă
Lora și Ionuț Ghenu [Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva momente, fanii artistei au rămas mască și au crezut că vedeta a pășit la altar, în secret. Lucrurile au stat, însă, total diferit. Lora a postat pe rețelele sociale fotografii de la proba de rochii de mireasă. Pentru a nu lăsa loc de speculații, cântăreața a spus că este doar de divertisment, pentru starea ei de spirit.

Citește și: Lora, adevărul despre „prietenia” dintre ea și Doinița Oancea, femeia care a acuzat-o că i-a furat iubitul

„Doar mă distrez, draga mea. Dacă e ceva(nunta)… o să fii invitată”,  a explicat Lora unei apropiate în secțiunea de comentarii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Lora, detalii despre planurile de viitor

Artista își dorește să facă pasul cel mare, dar nu crede că va anunța înainte marele eveniment, ci abia după ce își vor jura iubire în fața lui Dumnezeu.

Lora s-a filmat cu rochia de mireasă
Lora[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Lora, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Ionuț Ghenea! Ce nu i-ar ierta niciodată artista iubitului său?!: „Distruge multe relații”

Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa. Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a declarat Lora.