Stiri mondene

Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul său iubit, Ionuț Ghenu și Lora: ”Să fie sănătoși și să-și trăiască viața”

Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul  său iubit, Ionuț Ghenu și Lora
Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul său iubit, Ionuț Ghenu și Lora [Sursa foto: Captură YouTube]
Doinița a vorbit despre relația dintre Ionuț Ghenu și Lora. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Doinița Oancea se află printre cele mai admirate actrițe din România! Invitată recent în platoul emisiunii „Teo Show”, actrița a vorbit despre cele mai noi proiecte ale sale. La un moment dat, prezentatoarea de televiziune a adus vorba și de Ionuț Ghenu și Lora, spunându-i dacă ar veni sfârșitul lumii pe cine ar salva dintre fostul ei partener de viață și actuala lui iubită. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a mărturisit că pe amândoi, deoarece nu are absolut nimic cu niciunul dintre ei. 

Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul  său iubit, Ionuț Ghenu și Lora
Doinița Oancea, dezvăluiri neașteptate despre relația dintre fostul său iubit, Ionuț Ghenu și Lora[Sursa foto: Captură YouTube]

„I-aș salva pe amândoi și atunci l-aș salva pe el. Aș salva bărbatul să ducem specia umană mai departe. Mi se pare un subiect mort și îngropat de mult. S-a căutat din anumite unghiuri să fiu atrasă în acest subiect. Poate iei lucrurile cronologic să vezi cum au fost. Ca idee, eu am zis foarte serios că i-aș salva pe amândoi. Le doresc să fie sănătoși.

Să-și trăiască viața”
, a spus Doinița Oancea.

Lora, adevărul despre relația pe care o avea cu Doinița Oancea

Lora a mărturisit recent, în cadrul unui podcast pe YouTube, că pe ea și pe Doinița nu le lega niciun fel de prietenie.

”Când am început să vorbim mai mult. Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era. (…) Doinița nu era prietena mea. Așa a apărut, dar nu era așa. Eu am vrut să fim prietene. (…) Lumea m-a condamnat că ea a vrut să facă niște lucruri, dar asta e treaba ei să le ducă. (…) Totul s-a întâmplat în 2014 și eram măritată din 2012. Era pe final de căsnicie”, a declarat Lora.

Citește continuarea aici.