Stiri mondene

Lidia Buble recunoaște că încă îl iubește pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Lidia Buble recunoaște că încă îl iubește pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”
Lidia Buble și Răzvan Simion [Sursa foto: Facebook]
Lidia Buble a mărturisit că deși s-a despărțit deja de multă vreme de Răzvan Simion, încă mai ține la el.

Lidia Buble a format un cuplu cu Răzvan Simion timp de cinci ani și deși toată lumea credea că cei doi vor ajunge în fața altarului și își vor jura iubire veșnică, lucrurile nu au stat așa. Atunci când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi au anunțat că s-au despărțit.

Citește și: Lidia Buble, declarații sincere despre dorința de a-și întemeia o familie: „Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple”

Lidia Buble, declarații sincere despre Răzvan Simion: „Încă îl iubesc”

Lidia Buble a recunoscut recent că deși au trecut mai bine de doi ani de când ea și Răzvan Simion și-au spus „adio”, încă i-a rămas gândul la el. De-a lungul timpului, artista a recunoscut că Răzvan a fost bărbatul de la care a avut cel mai mult de învățat. 

„Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Cel puțin așa am simțit eu, așa cred. N-a fost ușor, dar cred între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc. Îl iubesc, dar într-un mod diferit. Nu mai am fluturi în stomac”
,
a dezvăluit Lidia Buble, potrivit Kfetele

Lidia Buble recunoaște că încă îl iubește pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”
Lidia Buble [Sursa foto: Facebook]

La începutul acestui an, prezentatorul tv a anunțat în mediul online că a decis să o ceară de soție pe Dalia Răducanu, cea alături de care a format un cuplu imediat după despărțirea de Lidia Buble. 

Lidia Buble recunoaște că încă îl iubește pe Răzvan Simion: „Aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”
Răzvan Simion și Dalia Răducanu[Sursa foto: Facebook]

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari. Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic. Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre. «Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a transmis Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram.