Stiri mondene

Lidia Buble, chemată din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la un an de închisoare. Ce pedeapsă riscă, de fapt?!

Lidia Buble, chemată din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la un an de închisoare. Ce pedeapsă riscă, de fapt?!
Lidia Buble  [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble ajunge din nou în fața judecătorilor în dosarul de dare de mită a cărei sentință a fost contestată.

Lidia Buble este în centrul atenției după ce a fost sub sub acuzare într-un dosar de dare de mită. Reamintim că artista a fost prinsă la volan sunt influența băuturilor alcoolice și a încercat să mituiască un polițist. Întreaga întâmplare s-a produs anul trecut, în apropierea casei sale, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie. Pentru că nu avea acte, unul dintre agenți i-a sugerat că amenda este mare, mai ales că vedeta nu avea declarație pe propria răspundere, așa cum trebuia la momentul acela și i-a transmis că se pot „calcula altfel”.

Astfel, Lidia Buble și-a sunat un prieten să se sfătuiască, însă acesta era ascultat de DIICOT într-un dosar legat de siguranța națională. 

Citește și: Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare pentru mită. Decizia de ultimă oră

Lidia Buble, din nou în fața instanței. Nu este exclus să primească o pedepsă mai mare

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare și sentința sa a fost atacată, astfel că pe timpul termenului de supraveghere, Lidia Buble va fi nevoită să facă muncă în folosul comunităţii timp de trei luni, respectiv

90 de zile.

Lidia Buble, chemată din nou în fața judecătorilor după ce a fost condamnată la un an de închisoare. Ce pedeapsă riscă, de fapt?!
Lidia Buble [Sursa foto: Instagram]

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani”, este decizia Lidiei Buble, care a fost contestată.

Artista va merge din nou în fața judecătorilor și există mari șanse ca instanța superioară să schimbe sentința. Nu este exclusă o pedeapsă cu executare. 

Între timp, Lidia Buble nu pare să fie foarte stresată de întreaga situație care s-a creat în jurul ei. Artista se află într-o vacanță exotică, acolo unde se bucură din plin de soare și plajă. Artista își ține fanii la curent cu activitatea sa, așa că a postat în mediul online o serie de fotografii și videoclipuri din vacanță. Mai mult decât atât, le-a spus fanilor că pregătește o surpriză în următoarea perioadă.

Lidia Buble și Ricky Montaner
Lidia Buble și Ricky Montaner[Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble a postat o fotografie alături de cântărețul Ricky Montaner și nu este exlus ca cei doi să colaboreze pe plan muzical.