Stiri

Cine este Ricky Montaner, cântărețul alături de care s-a fotografiat Lidia Buble?

Ricky Montaner și Lidia Buble
Ricky Montaner și Lidia Buble s-au fotografiat recent împreună, iar fanii se așteaptă la o colaborare  [Sursa foto: Instagram]
Ricky Montaner și Lidia Buble s-au fotografiat recent împreună.

Cine este Ricky Montaner? Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar succesul de care se bucură pe plan profesional răsună chiar și peste hotare. Recent, vedeta și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie cu artistul Ricky Montaner, pe pagina ei de Instagram.

Fotogtafia a strâns peste 6.000 de aprecieri, iar fanii sunt extrem de entuziasmați de ceea ce urmează.

Lidia Buble și Ricky Montaner ar putea pregăti o colaborare muzicală pentru fanii lor, chiar sora artistei a dat de înțeles asta. „Si surpriza pe cand?” este comentariul pe care Estera Buble l-a lăsat în dreptul fotografiei, semn că artista urmează să vină cu noutăți pentru fanii ei.

„Si piesa?”, „Când apare piesa cu Ricky?”, „O melodie nouă?”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Ricky Montaner
Ricky Montaner, alături de fratele lui, Mau [Sursa foto: Instagram]

Cine este Ricky Montaner, cântărețul cu care s-a fotografiat Lidia Buble

Ricardo Andrés, numele său complet, are 32 de ani și s-a născut pe 21 noiembrie 1990, în Venezuela. Ricky Montaner este fiul renumitului cântăreț și compozitor Ricardo Montaner, unul dintre cei mai importanți cântăreți din Venezuela. Ricky și fratele său, Mau, și-au câștigat propria faimă ca duo-ul „Mau y Ricky”, după ce și-au făcut debutul în anul 2017.

Citește și: Lidia Buble, cu ochii în lacrimi în mediul online: „Va rămâne mereu în inima mea”. Cântăreața este devastată de durere

În 2017, „Mau y Ricky” au fost nominalizați la Latin Grammy pentru „Cel mai bun artist nou”. Mega-hitul lor „Mi Mala” a câștigat triplu disc de platină la sfârșitul anului 2018. Ricky Montaner s-a obișnuit cu viața de artist încă de la o vârstă fragedă. Prima sa experiență reală cu muzica a fost în timp ce mergea în turnee cu tatăl său în America Latină, la vârsta de cincisprezece ani, potrivit  Famous Birthdays.

În plan personal, Ricky Montaner este mai mult decât împlinit. El s-a căsătorit în anul 2022 cu Stefania Roitman, în luna ianuarie. Cei doi au împărtășit fotografii de la momentul special pe rețelele de socializare.