Stiri mondene

Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”! În ce relații au rămas acum cei doi foști iubiți

Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian
Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian [Sursa foto: Captură YouTube]
Lia Bugnar a vorbit despre despărțirea de Anghel Damian, după opt ani de relație. Iată ce a declarat scenarisa!

Lia Bugnar și Anghel Damian au fost împreună mai bine de opt ani, formând unul dintre cele mai discrete cupluri ale lumii mondene, în ciuda diferenței de vârstă. Cei doi s-au despărțit, iar în prezent regizorul este într-o relație cu Theo Rose, despărțită și ea de Alex Leonte, alături de care a trăit cinci ani. În prima ediție a sezonului patru din cadrul show-ului digital „Întrebarea Mesei Rotunde.”, Lia Bugnar a fost invitata lui Marius Manole.

Cu ocazia asta, actrița, regizoarea și scenarista a vorbit cu sinceritate despre relația pe care a avut-o cu fostul ei partener și stările prin care a trecut de curând. Conform spuselor sale, cei doi comunică acum mult mai rar și este sigură că va veni momentul când drumurile lor se vor despărți definitiv, pe toate planurile. 

Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian
Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian

Citeste si: Lia Bugnar, față-n față cu Theo Rose! Ce părere are, de fapt, scenarista despre actuala iubită a fostului ei: „Nu are niciun fel de pregătire actoricească”

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă.(...) E adevărat că vorbesc mult mai rar cu Anghel decât vorbeam înainte. A fost o situație stranie și nu știu cum să mă port în situațiile astea. Viața ne va despărți, cumva, habar nu am, nu știu cu m. Eu însămi sunt prietenă foarte bună cu Anghel. Lui nu i-au dispărut calitățile. Artistic evoluează spectaculos. E un prieten pe care chiar ne putem baza”, a declarat Lia Bugnar.

Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian
Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian[Sursa foto: Captură YouTube]

Lia Bugnar, despre cea mai mare frică a ei

În continuare, scenarista declară că cea mai mare frică a ei, descoperită recent, este de ea însăși, prin faptul că reușește să se surprindă neplăcut pe alocuri, încât devine devastatoare concluzia că nu se poate baza pe ea. 

Lia Bugnar, declarații despre despărțirea de Anghel Damian
Lia Bugnar[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție publică împreună. Cei doi se completează perfect: „Am păstrat în sufletul meu momente care m-au durut”

„Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru.”,  a mai spus Lia Bugnar.