Stiri mondene

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit șapte ani de la nuntă! Mesajul emoționat transmis de actriță: „Iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul”

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, aniversează 7 ani de căsnicie
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit 7 ani de căsnicie [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 7 ani de căsnicie. Iată ce mesaj a transmis actrița cu ocazia acestei zile speciale!

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o familie unită și sunt părinții a trei fetițe superbe, Lara, Vera și Rita. Îndrăgita actriță și partenerul ei de viață au împlinit recent 7 ani de căsnicie. Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, dar a transmis și un mesaj emoționant cu ocazia celebrării a șapte ani de căsnicie. 

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, aniversează 7 ani de căsnicie
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit 7 ani de căsnicie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, despre creșterea fetițelor sale! Motivul pentru care actrița nu își dorește o bonă: „Ne ocupăm exclusiv de ele”

„Azi se împlinesc 7 ani de la cununia civilă. Ziua a început la @untoldfestival, a continuat cu o masă alături de prieteni în, centrul vechi, și s-a încheiat la țară, plimbându-ne pe dealuri cu căruța, la apus. Am apucat să ne întindem și noi câteva minute pe iarbă, în timp ce copiii își spălau prunele și roșiile în apa rece de fântână. Închid ochii, simt mirosul pământului încins, porumbul copt, dorul de copilărie și iubirea infinită ce-mi cuprinde sufletul! Mulțumesc”, a fost mesajul postat de către Laura Cosoi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Ce compromisuri au făcut în căsnicie Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean

În cadrul unui interviu oferit pentru publicația  viva.ro, vedeta a vorbit deschis despre căsnicia pe care o are alături de soțul ei. Laura Cosoi a mărturisit că de-a lungul timpului, atât ea, cât și partenerul său au recurs la o serie de compromisuri.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, aniversează 7 ani de căsnicie
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au sărbătorit 7 ani de căsnicie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, imagini emoționante cu familia sa, la malul mării: „3 generații din familia noastră”

”Compromisuri, da, au fost. Cosmin încontinuu merge foarte mult pe argumente, eu nu sunt un om al argumentelor, nu îmi vin în minte când trebuie, mă enervez, el e mai coleric, eu încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc, deci… cumva, astea sunt, cred, momente  care apar în toate relațiile, normal, momente când te deranjează ceva. Avem o grămadă de neînțelegeri, dar nu momente de cumpănă în cuplul nostru în care să zicem „gata”. Sunt conflicte, dar găsim rațiunea și motivul pentru care suntem împreună, acela că ne iubim foarte tare și că nu putem să ne imaginăm viața unul fără celălalt, facem totul împreună. Am ajuns să anticipăm și, decât să ajungem în momentele acelea de criză, am reușit să le depistăm din timp și să încercăm să găsim rezolvări. Cred că, de fapt, aici e treaba”,  a spus Laura Cosoi.

Citește continuarea aici!