Stiri mondene

Laura Cosoi, despre creșterea fetițelor sale! Motivul pentru care actrița nu își dorește o bonă: „Ne ocupăm exclusiv de ele”

Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește o bonă pentru copii ei
Laura Cosoi și fetițele sale [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește o bonă pentru fetițele sale. Uite despre ce este vorba!

Laura Cosoi se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care va deveni pentru a treia oară mămică. În ciudat acestui lucru, actrița nu își dorește să apeleze la ajutorul unei bone. În cadrul unui interviu, Laura Cosoi a mărturisit că își dorește să se ocupe de una singură de creșterea fetițelor sale. Totuși, vedeta recunoaște că în cazul în care ea și partenerul ei de viață vor fi depășiți de situație, după nașterea celei de-a treia fete, vor recurge și la acest lucru.

Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește o bonă pentru copii ei
Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește o bonă pentru copii ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean! Cum a fost cucerită actrița?!: „Se deghiza în personaje”

„Da, e complicat să lași pe cineva în familia ta.  În momentul ăsta, noi avem pe cineva care ne ajută în fiecare zi în casă, la curățenie, însă în continuare nu avem o bonă pentru copii, dar da, dacă e nevoie, mai vin bunicii și ne ajută.

Totuși, noi ne ocupăm exclusiv de ele, în sensul că, bunicii fiind plecați, normal că nu putem să ieșim în oraș seara împreună. Doar dacă vin bunicii, pentru că altfel nu are cine să culce copiii. Nu știm pe viitor cum va fi, așteptăm să vedem după ce se naște cea mică ce se va întâmpla. Dacă suntem depășiți, cu siguranță vom apela la un ajutor, însă considerăm că faptul că noi le-am crescut și ne-am ocupat exclusiv de ele e un beneficiu foarte mare în evoluția lor și în relația pe care le-am creat-o ”,
a declarat Laura Cosoi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Laura Cosoi nu a putut să facă sport în sarcină

Spre deosebire de primele două sarcini, de data aceasta, spune actrița, situația a fost diferită, iar corpul ei a suferit alte schimbări. Laura Cosoi a fost nevoită să elimine sportul din rutina ei, mizând doar pe plimbări și exerciții extrem de ușoare. 

Laura Cosoi a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește o bonă pentru copii ei
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Laura Cosoi, noi declarații despre sarcină! Actrița își dorește să nască natural cel de-al treilea copil: „Mi se pare că pot și că așa suntem făcute”

„E foarte important să mergi pe instinct și să ajungi să îți cunoști foarte bine organismul, să-l asculți până la urmă, e foarte important să te hidratezi, să faci sport, dacă poți. Eu n-am putut să fac sport, cel puțin în sarcina asta, absolut deloc. La Rita să spunem că am făcut mai mult, dar nu am putut, însă apreciez femeile care pot să facă asta. Pe mine faptul că am făcut sport de performanță sunt convinsă că m-a ajutat foarte mult. Corpul e făcut să se transforme și trebuie să te accepți, să te obișnuiești cu aceste transformări și să le primești așa, cu brațele deschise, să înțelegi motivul pentru care se întâmplă”,  a spus actrița.

Citește continuarea aici!