Stiri mondene

Laura Cosoi, secretul unei căsnicii de durată: „Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt”

Laura Cosoi, secretul unei căsnicii de durată: „Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt”
Laura Cosoi [Sursa foto: Instagram]
Laura Cosoi, dezvăluiri emoționante despre soțul ei, Cosmin Curticăpean. Care sunt lucrurile care le-a schimbat relația în cei 8 ani de căsnicie?

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi și se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Îndrăgita artistă și soțul ei, Cosmin Curticăpean sunt împreună de 8 ani și au împreună trei fetițe minunate. Recent, Laura a dezvăluit pe rețelele de socializare care este secretul unei căsnicii de durată, precum și care sunt lucrurile care le-a schimbat relația ei și soțului ei.

Iată declarațiile actriței.

Laura Cosoi, secretul unei căsnicii de durată: „Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt”
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Parcă ne privim altfel” Ce le-a schimbat relația Laurei Cosoi și lui Cosmin Curticăpean. Actrița face destăinuiri de suflet, după 8 ani de mariaj

Care sunt lucrurile care le-a schimbat relația Laurei Cosoi și soțului ei în cei 8 ani de căsnicie?

Laura Cosoi  și Cosmin Curticăpean trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2015 și chiar dacă nu le-a fost ușor în rolul de părinți, cei doi au reușit să treacă peste toate momentele dificile împreună.

Cuplul adoră să călătorească, iar celebra actriță recunoaște că timpul petrecut împreună în vacanțe i-a apropiat de-a lungul timpului pe ea și pe soțul ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Există multe avantaje când călătorești singur, doar cu familia. În primul rând, relația de cuplu crește frumos. Mi se pare că, deși cu trei pui pe cap, printre momentele în care ne străduim să gestionăm diferitele situații, la distanță de tot și toate, ne descoperim și mai mult unul pe celălalt. Parcă ne privim altfel, mai atent și mai profund.

Dincolo de asta, copiii învață să fie doar unul cu celălalt, fără prieteni, tablete, influențe de tot felul. Uneori se mai ceartă, dar tot ele trebuie să-și rezolve conflictele. Încercăm să intervenim cât mai puțin, dar le asigurăm că le suntem alături. Uneori ne iese, alteori lăsăm să treacă. Și până la urmă, dacă suntem flexibili și nu facem o drama din nimic, totul se termină cu bine' ',  a scris Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Citește și: Laura Cosoi, sărbători cu familia în Vietnam. Primele impresii ale vedetei despre ce a găsit peste hotare: ”Am avut parte și de o cină de Crăciun”

Laura Cosoi și soțul ei reușesc să îmbine cu succes viața profesională cu viața de familie. Actrița mărturisește că sunt sortiți unul pentru celălat și se bucură de frumoasa lor familie. 

Laura Cosoi, secretul unei căsnicii de durată: „Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt”
Laura Cosoi[Sursa foto: Instagram]

„Pur și simplu ne iubim foarte mult. Mi se pare că suntem sortiți să fim unul cu celălalt și că în lumea asta n-am putea să ne potrivim mai bine cu altcineva, nu există. În continuare avem setea asta de a fi împreună, de a face lucruri noi doi și de a face lucruri cu ele.  Cred că ăsta e în primul rând succesul relației, ca să zic așa, adică faptul că nu ne săturăm unul de celălalt. Se întâmplă să povestim până dimineața mult și bine despre o grămadă de chestii. Așadar, da, 10 ani au trecut…”,  a spus actrița.