Stiri mondene

Laura Cosoi, noi declarații despre sarcină! Actrița își dorește să nască natural cel de-al treilea copil: „Mi se pare că pot și că așa suntem făcute”

Laura Cosoi dorește să nască natural și cel de-al treilea copil
Laura Cosoi [Sursa foto: Facebook]
Laura Cosoi, însărcinată cu cel de-a treilea copil! Actrița a mărturisit că își dorește să nască natural.

Laura Cosoi va trăi pentru a treia oară miracolul maternității! Îndrăgita actriță abia așteaptă să își strângă în brațe fetița. Pregătirile deja au început pentru marele moment, iar actrița a dezvăluit detalii despre naștere. Într-un interviu acordat recent pentru publicația viva.ro, vedeta a menționat că simte că poate să nască și de această dată tot natural, însă ia în calcul toate posibilitățile. Însărcinată în 8 luni, actrița este conștientă de cât de grea este nașterea naturală, dar dorința ei rămâne valabilă.

La a doua naștere travaliul a durat aproape 24 de ore, dar nici măcar acest lucru nu o sperie.

Laura Cosoi dorește să nască natural și cel de-al treilea copil
Laura Cosoi[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laura Cosoi, detalii neștiute despre începutul relației cu soțul ei, Cosmin Curticăpean! Cum a fost cucerită actrița?!: „Se deghiza în personaje”

„Îți dai seama că nu… Bine, nu mă aștept să nasc altfel, însă sunt deschisă spre orice variantă există, important este să fie în siguranță nașterea, și nu o alegere. Adică am ales să nasc natural, pentru că așa am simțit că pot și au fost cele două nașteri absolut superbe, deși, da, într-adevăr, la a doua naștere travaliul a fost mai lung, aproape 24 de ore, însă ambele experiențe au fost cele mai frumoase din viața mea, motiv pentru care mi-aș dori foarte mult să ajung să nasc a treia oară tot natural și să poată să se întâmple asta. Mi se pare că pot și că așa suntem făcute, așa sunt făcută să nasc și, dacă mă ajută Dumnezeu și de data asta, și sper să fie cu mine, să se întâmple și să fie frumos. O să fie greu, absolut, că așa sunt nașterile, există și dureri și așa mai departe, însă sper să fie totul ca de poveste, cum au fost și celelalte două, adică de neuitat”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi dorește să nască natural și cel de-al treilea copil
Laura Cosoi[Sursa foto: Facebook]

Cum și-a anunțat Laura Cosoi cele două fetițe că vor mai avea o surioară

În cadrul aceluiași interviu, Laura Cosoi a povestit cum și-a anunțat cele două fetițe, Rita și Vera, că vor mai avea o surioară. Vera, fetița mai mare a Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean, este cea care a înțeles mai bine ce se întâmplă și așteaptă cu mare nerăbdare să cunoască bebelușul.

Laura Cosoi dorește să nască natural și cel de-al treilea copil
Laura Cosoi[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Laura Cosoi, despre problemele din primul trimestru de sarcină!: „Mi-a fost mai rău de data asta”

„Am așteptat să fie totul în regulă cu sarcina și să avanseze, și în ziua de Crăciun am pregătit un cadou pentru Cosmin. Era o caricatură în care apăream toți, iar eu aveam în caricatura respectivă burtică și o ecografie în mână și am povestit despre ce înseamnă caricatura respectivă. Le-am spus: «Rita, Vera, vrem să vă dăm o veste… O să mai aveți o surioară», iar bucuria Ritei… nu pot să-ți explic. A fost așa, absolut o încununare a… «Mamiii! O să avem o surioară! Vera o să ai și tu o surioară!» (râde), asta a fost remarca, cum că se pare că Vera e surioara ei, și acum cea mică e surioara Verei, practic. Vera evident că s-a bucurat, dar nu înțelege. E normal să nu înțeleagă mare lucru, pentru că e încă mică, însă sunt foarte implicate amândouă. Rita e cea care e foarte, foarte conectată la cea mică din burtă. Nu există zi în care să nu vorbească despre ea, să nu o pupe, deci nu există moment în care să nu o includă în poveștile noastre. Înainte de culcare, când suntem toți patru spre cinci în pat, spunem rugăciunea și Rita zice: «Uite, mami, acum e toată familia aici (râde), adică și cea mică»”, a mai povestit actrița.