Stiri mondene

Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!

Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!
Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?! [Sursa foto: Facebook]
Laura Cosoi a adus-o pe lume ieri pe cea de-a treia fiică a sa. Prima imagine cu bebelușul și primele declarații ale actriței.

Laura Cosoi a adus ieri pe lume o fetiță perfect sănătoasă și bineînțeles că nu a putut să nu împărtășească frumosul moment cu fanii săi din mediul online. 

Citeste si: Laura Cosoi, despre relația cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Ce compromisuri au făcut în căsnicia lor?!: „Încerc să-mi păstrez calmul, după aceea răbufnesc”

Laura Cosoi a născut! Cum le-a dat marea veste fanilor 

Laura Cosoi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar frumoasa actriță a devenit o mămică pentru a treia oară. Actrița a născut-o pe Lara ieri, iar ea și soțul ei sunt în culmea fericirii că familia lor mai are încă un membru. Laura Cosoi a născut natural într-o clinică privată și se pare că totul a decurs conform procedurii, odată ce actrița în vârstă de 40 de ani le-a dat marea veste fanilor săi de pe patul de spital. 

,,Lara. Mulțumim Doamne", a  scris actrița în dreptul imaginii cu mânuța micuței sale.  

Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!
Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?![Sursa foto: Facebook]

Mai multe vedete s-au grăbit să o felicite pe mămica Laura Cosoi, imediat după ce a dat naștere. Dana Rogoz și Andreea Raicu au transmis câte un mesaj pentru copilă. 

,,Bine ai venit pe lume, Lara",  a fost mesajul Danei Rogoz.

Citeste si: Vedetele i-au pregătit o surpriză de neuitat Laurei Cosoi, în ziua în care a născut. Detalii exclusive, cine i-a spus cele mai frumoase lucruri

„Felicitări, să vă trăiască și sa va aducă numai bucurii”, „Felicitări! Recuperare ușoară și multă sănătate amândurora”, „Felicitări! Sa fie sănătoasă și să vă bucure viața!”, au mai scris fanii din mediul online. 

Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!
Laura Cosoi a născut! Ce nume a primit cea de-a treia fetiță?!

În ceea ce privește botezul celei de-a treia fiice, Laura Cosoi a dezvăluit pe timpul sarcinii că îl vor face vara aceasta, însă fără foarte mult tam-tam. Actrița vrea să o creștineze pe micuță alături de nași și familia ei și a soțuului și cel mai probabil, prietenii foarte apropiați. 

„Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a spus Laura Cosoi la vremea respectivă.