Stiri mondene

Lady Gaga, absentă de la Gala Premiilor Grammy! Care este motivul

Lady Gaga, absentă de la Gala Premiilor Grammy! Care este motivul
Lady Gaga [Sursa foto: Instagram]
Lady Gaga a decis să nu se prezinte la Gala Premiilor Grammy, iar apropiații spun că motivul este unul întemeiat. Cu ce se ocupă vedeta în acest moment?

Acum câteva zile a avut loc primul mare eveniment din lumea muzicii de pe anul acesta, Gala Premiilor Grammy, la care au luat parte cei mai cunoscuți artiști din întreaga lume. Totuși, dintre toate celebrităție prezente, a lipsit în mod surprinzător Lady Gaga. Vedeta s-a lăsat mult timp așteptată și într-un final a fost pe lista absenților. Surse apropiate spun că motivele pentru care celebra cântăreață a decis să nu se prezinte la eveniment sunt chiar întemeiate, iată care sunt acestea. 

Lady Gaga, absentă de la Gala Premiilor Grammy! Care este motivul
Lady Gaga[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anthony Delon, fiul celebrului actor Alain Delon, se află la Oradea. Actorul va juca în filmul românesc ”21 de rubini”, alături de Mickey Rourke

Motivul pentru care Lagy Gaga nu s-a prezentat la Grammy

Cei prezenți la Gala Premiilor Grammy se așteptau ca Lady Gaga să își facă o intrare monumentală, așa cum face la fiecare eveniment monden la care participă, însă nu a fost deloc așa.

Mai mult chiar, vedeta nici măcar nu s-a prezentat la eveniment, iar motivele se pare că sunt cât se poate de întemeiate. În mod surprinzător, anul acesta vedeta a fost nominalizată la categorii mult mai mici, ceea ce a nemulțumit-o pe celebra cântăreață. 

Lady Gaga, absentă de la Gala Premiilor Grammy! Care este motivul
Lady Gaga[Sursa foto: Instagram]

Lady Gaga a fost nominalizată la categorii precum Best Compilation Soundtrack for Visual Media( Top Gun: Maverick)  și Best

Song Written for Visual Media (“Hold My Hand” for  Top Gun: Maverick), ceea ce a determiant-o pe vedetă să nu își dorească să participe. 

Citește și: Ce spune Serena Williams despre faptul ca Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: "Cu totii suntem oameni!"

Lady Gaga, din nou pe marile ecrane în „ Joker: Folie à Deux”

Lady Gaga a fost absentă și din mediul online în ultima perioadă și acest lucru se datorează faptului că vedeta este foarte ocupată cu filmările de la ”Joker: Folie à Deux”.  Partea a doua a celebrului film va fi un musical și îl va aduce, din nou, în prim plan pe nimeni altul decât Joaquin Phoenix. Momentan, nu au fost făcute publice prea multe detalii despre pelicuă, însă Gaga s-a numărat printre preferate producătorilor pentru rolul lui Harley Quinn. 

„Gaga este destul de absentă din lumea media pentru că este focusată pe munca ei. Este implicată trup și suflet în filmările de la „Joker” și majoritatea energiei sale merge către asta. Este zona în care se regăsește cel mai mult. Vrea să dea tot ce are mai bun”, a spus o sursă apropiată.