Stiri mondene

William Mebarak, în stare critică! Tatăl Shakirei nu poate intra în operație. Ce decizie a luat cântăreața

William Mebarak nu poate fi operat
Tatal Shakirei, in stare critica. El nu poate di operat, spun publicatiile spaniole [Sursa foto: Hepta/ William Mebarak Chadid BACKGRID UK 16 FEBRUARY 2018 BYLINE MUST READ: Quimi / BACKGRID UK: +44 208 344 2007 / [email protected] USA: +1 310 798 9111 /]
Operatia lui William Mebarak in varsta de 91 de ani a fost amanata din cauza faptului ca starea lui de sanatate nu este stabila.

Shakira  este foarte îngrijorată de starea de sănătate a tatălui sau încă de anul trecut și și-a amânat toate planurile cu mutarea la Miami deoarece tatăl ei nu poate să o însoțească. 

Medicii au luat hotararea ca tatal Shakirei sa nu mai fie supus operatiei

Citește și: "N-au știut că sunt filmați!" Ce s-a întâmplat între Jennfier Lopez și Ben Afleck la decernarea Premiilor Grammy 2023

William Mebarak, tatăl Shakirei, era programat luni la operație, însă presa spaniola a dezvăluit faptul că procedura a fost amânată. În momentul când știrea a fost difuzata, nimeni nu se așteptă că situația să ia o astfel de turnura.  Operația tatălui Shakirei nu vă avea loc conform planului inițial în speranță că își vă reveni, spun jurnaliștii Javier Ceriani și Elisa Beristain în emisiunea “Chisme no like.”

Parintii Shakirei, William Mebarak si sotia lui
Tatal Shakirei nu mai intra in operatie[Sursa foto: Instagram]

William Mebarak, stare precara de sanatate. Tatal artistei are 91 de ani

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Presa din Spania a relatat că staff-ul medical care se ocupa de tatăl Shakirei a luat decizia că operația să fie amânată din motive exclusiv medicale.

Surse din interiorul spitalului spun că William Mabarak în vârstă de 91 de ani nu este într-o stare buna a sănătății încât să fie supus unei intervenții chirurgicale. "Procedura medicala vă fi reluata doar daca stare de sănătate i-o vă permite!"  Cântăreață nu a dat nicio informație despre acest aspect, însă este de așteptat că starea tatălui sau se îmbunătățească și Shakira să poată pleca cu copiii la Miami.
Însă aceasta informație nu a fost confirmata pentru viitorul apropiat până nu se vă ști ce se vă întâmplă cu tatăl ei.