Stiri

Ce spune Serena Williams despre faptul ca Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar: "Cu totii suntem oameni!"

serena williams
Ce spune Serena Williams despre faptul ca Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock la Gala Premiilor Oscar [Sursa foto: CNN, Captură Video ]
Celebra tenismenă a vorbit despre incidentul controversat care a avut loc la Oscaruri acum un an de zile.

La un an de la scandalul de la Oscaruri, Serena Williams a fost sinceră cu privire la reacția controversată a lui Will Smith, în timp ce discuta despre filmul biografic al tatălui ei, numit „King Richard”. Will Smith joacă rolul principal în film, unde îl interpretează pe Richard Williams.

Citește și: Serena Williams s-a botezat la 41 de ani. De ce cult aparține sportiva și ce interdicții are

Celebra tenismenă, în vârstă de 41 de ani, a vorbit despre momentul în care Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock pe scenă în timpul decernării premiilor, fără să îi menționeze numele. Serena Williams a dat de înșeles că nu îi poartă pică lui Smith, chiar dacă mișcarea lui a umbrit succesul dramei sportive bazată pe viața tatălui ei, Richard Williams, potrivit The News.

„Am crezut că este un film atât de incredibil (n. red. Emancipation, noul film al lui Will Smith)(...) Dar, de asemenea, simt că am fost într-o poziție în care am fost supusă la multă presiune și am făcut o mulțime de greșeli, și sunt genul de persoană care spune: „Am fost acolo. Am făcut o greșeală. Nu este sfârșitul lumii.

Suntem cu toții imperfecți și suntem cu toții oameni și să fim pur și simplu buni unii cu alții.

Așadar, asta se uită de multe ori”, a declarat Serena Williams, la CBS Mornings.

will smith
Incidentul dintre Will Smith și Chris Rock a avut loc acum un an de zile [Sursa foto: Captură Video ]

Ce spune tatăl Serenei William despre Will Smith

Declarațiile sportive vin la câteva zile după ce tatăl ei a vorbit despre momentul controversat de la Oscaruri, însă a avut doar cuvinte bune la adresa lui Will Smith, chiar dacă premiile Oscar au subminat succesul filmului său.

Citește și: Will Smith, prima apariție pe covorul roșu după incidentul de la Oscaruri. Actorul a fost însoțit de familia sa la premiera filmului ”Emancipation”

Richard Williams, fostul antrenor de tenis american crede că actorului ar trebui să i se permită să-și păstreze Premiul Oscar pentru munca grea pe care a depus-o în film. Chiar dacă tatăl Serenei Williams condamnă violența, el a spus că nu îl judecă pe Smith, care l-a interpretat în filmul său biografic din 2021.

„Cred că orice vrea el (n. red. Will Smith) să facă, asta ar trebui să facă. Oamenii vor gândi ceea ce vor să gândească. Dacă și-a cerut scuze este bine, totuși el vrea să facă față situației. Nu aș judeca pe nimeni", a declarat Richard Williams pentru The Sun.