Lansări muzicale

Killa Fonic a lansat piesa ”Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea”

Killa Fonic - Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea
Killa Fonic - Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea [Sursa foto: Captură YouTube]
Killa Fonic a lansat videoclipul piesei ”Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea”. Ascultă piesa aici!

”Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea” este piesa cu numărul 9 în tracklist-ul albumului "2089", lansat de Killa Fonic în iunie 2021. Artistul a colaborat pentru acest album cu producători reputați, precum Domino, Quick, 911, Viky Red, David Ciente, Marcel Botezan sau Sebastian Barac. Pe acest LP se regăsesc 12 piese compuse într-un camp de creație din luna octombrie. Dintre piesele existente pe noul album se regăsesc și feat-uri alături de artiști precum Bruja ("Voila"), Damian Drăghici ("Memorie Oarbă") sau Otherside ("VID").   

Killa Fonic a lansat piesa ”Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea”
Killa Fonic a lansat piesa ”Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea”[Sursa foto: Instagram]

2089" este mașinăria mea interdimensională, iar cu ea pot călători chiar și în timp. Am simțit să transpun un album în viitor într-o lume imaginară inspirată de cea reală, dar și de călătoriile mele interioare în starea de meditație. Mai exact, am ales un an din viitor într-o dimensiune digitală post apocaliptică, unde muzica tehno, trance industrială se întâlnește cu cea pop având și câteva elemente vintage de tip 80's. Atmosfere

precum cele din filmul "Blade Runner", realizat în 1982, "The fitfh element", realizat în 1997 și "Mad Max" le veți gusta pe parcursul albumului. E povestea unui scavenger care caută dragostea ce speră să-l repare într-o lume plină de inimi aruncate, iar în căutarea sa întâlnește tot felul de tentații, vicii și roboți ai sistemului ce vor să-l manipuleze, deoarece el deține adevărata putere supremă"
, a spus Killa Fonic.

Videoclip: Killa Fonic- Niciun Glonț Nu Doare Cât Dragostea