Lansări muzicale

Killa Fonic și Bruja au lansat videoclipul piesei ”Voila”

Killa Fonic x Bruja - Voila
La două luni de la lansarea „Voila" feat Bruja, Killa Fonic revine cu un videoclip surprinzător, care susține și continuă povestea de dragoste din piesă. Uite cum sună cea mai fresh colaborare și cum arată vieoclipul!

”Voila” este al doilea single extras de pe „2089", cel mai recent album Killa Fonic. Lansat la începutul lunii iunie, „2089" a adunat deja peste 1 milion de streamuri pe platformele digitale. În videoclipul piesei, Killa Fonic şi Bruja joacă rolul unui cuplu care aminteşte de Rihanna+ Chris Brown, doar că mai puţin toxic şi abuziv. Clipul a fost realizat de FTL eyes, conceptul de Killa Fonic, regizat de Freelook, iar Aurelian a fost director de imagine. 

”Voila este o poveste de dragoste nescrisă și doar pomenită, iar videoclipul exprimă personalitățile mele și ale Brujai exact așa cum sunt și în realitate. Din când în când mă gândesc foarte serios să mă las de muzică, să mă întorc la viața mea anterioară, să dau foc Bucureștiului și apoi să fug cu Bruja în lume trăind din jafuri și spargeri de bănci. Dacă voi lua vreodată această decizie, aveți aici și declarația mea! P.S. Hi ha ho ha ha!”, a spus Killa Fonic.

Videoclip: Killa Fonic și Bruja- Voila

„2089” este noul album lansat de Killa Fonic

Killa Fonic a colaborat pentru acest album cu producători reputați, precum Domino, Quick, 911, Viky Red, David Ciente, Marcel Botezan sau Sebastian Barac. Pe acest LP se regăsesc 12 piese compuse într-un camp de creație din luna octombrie. Dintre piesele existente pe noul album se regăsesc și feat-uri alături de artiști precum Bruja ("Voila"), Damian Drăghici ("Memorie Oarbă") sau Otherside ("VID").   

„2089" este mașinăria mea interdimensională, iar cu ea pot călători chiar și în timp. Am simțit să transpun un album în viitor într-o lume imaginară inspirată de cea reală, dar și de călătoriile mele interioare în starea de meditație. Mai exact, am ales un an din viitor într-o dimensiune digitală post apocaliptică, unde muzica tehno, trance industrială se întâlnește cu cea pop având și câteva elemente vintage de tip 80's. Atmosfere precum cele din filmul "Blade Runner", realizat în 1982, "The fitfh element", realizat în 1997 și "Mad Max" le veți gusta pe parcursul albumului. E povestea unui scavenger care caută dragostea ce speră să-l repare într-o lume plină de inimi aruncate, iar în căutarea sa întâlnește tot felul de tentații, vicii și roboți ai sistemului ce vor să-l manipuleze, deoarece el deține adevărata putere supremă", a spus artistul.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Killa Fonic (@killafonic)