Lansări muzicale

Killa Fonic a lansat albumul „2089”

Killa Fonic a lansat albumul „2089”
„2089” este noul album lansat de Killa Fonic.

Killa Fonic revine în atenția fanilor cu noul său abum intitulat „2089”, un fusion de melodii pop și tehno pe care îndrăgitul artist și-a pus amprenta. Cântărețul a colaborat pentru acest album cu producători reputați, precum Domino, Quick, 911, Viky Red, David Ciente, Marcel Botezan sau Sebastian Barac. Pe acest LP se regăsesc 12 piese compuse într-un camp de creație din luna octombrie. Dintre piesele existente pe noul album se regăsesc și feat-uri alături de artiști precum Bruja ("Voila"), Damian Drăghici ("Memorie Oarbă") sau Otherside ("VID").  

Killa Fonic a lansat albumul „2089”

„2089" este mașinăria mea interdimensională, iar cu ea pot călători chiar și în timp. Am simțit să transpun un album în viitor într-o lume imaginară inspirată de cea reală, dar și de călătoriile mele interioare în starea de meditație. Mai exact, am ales un an din viitor într-o dimensiune digitală post apocaliptică, unde muzica tehno, trance industrială se întâlnește cu cea pop având și câteva elemente vintage de tip 80's. Atmosfere precum cele din filmul "Blade Runner", realizat în 1982, "The fitfh element", realizat în 1997 și "Mad Max" le veți gusta pe parcursul albumului. E povestea unui scavenger care caută dragostea ce speră să-l repare într-o lume plină de inimi aruncate, iar în căutarea sa întâlnește tot felul de tentații, vicii și roboți ai sistemului ce vor să-l manipuleze, deoarece el deține adevărata putere supremă", a spus Killa Fonic.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Killa Fonic (@killafonic)

„Doar o bârfă”, prima piesă de pe albumul „2089”

Killa Fonic a lansat primul single de pe noul său album „2089”. Producția muzicală a fost scrisă de artist, compusă de Killa și Domino, iar producția a fost realizată de Domino. Echipa care a realizat clipul este formată din Stanisslav (regizor), Emil Rengle (creative director), Codruța Corocea (cinematographer), Bogdan Pleșa, Christian Danu, V. Mircea, Andi Groza (dansatori), Loops Production (producție).