Stiri

Justin Bieber și-ar fi anulat turneul din cauza conflictului dintre soția sa, Hailey si Selena Gomez

Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?
Justin Bieber [Sursa foto: Instagram]
Justin Bieber, prins între actuala soție și fosta iubită! Cântărețul și-ar fi anulat turneul pentru ai fi alături lui Hailey în urma disputei cu Selena Gomez.

Justin Bieber este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din întreaga lume, iar fanii abia așteptau să îi asculte muzica în cadrul turneului care era programat anul acesta. Din păcate, artistul și-a anulat mai multe concerte, susținând că motivul ar fi problemele de sănătate cu care se confruntă. Cu toate acestea, vedeta a cântat la Rolling Loud din Los Angeles sâmbătă seara, iar fanii cred că decizia artistului a venit pe fondul dramei dintre soția sa, Hailey Bieber, și fosta iubită Selena Gomez. 

Citește și: Cum a reacționat Georgina Rodriguez după cele două presupuse infidelități ale lui Cristiano Ronaldo și marturii ale modelelor implicate

Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?
Justin Bieber [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Selena Gomez a vrut să se sinucidă. Declarații tulburătoare, făcute în noul documentar al artistei: „Nu vreau să trăiesc”

Justin Bieber, prins între actuala soție și fosta iubită

Justin Bieber a marcat o apariție surpriză în timpul festivalului de muzică din Los Angeles, iar fanii au izbucnit în urale când a urcat pe scenă pentru a se alătura lui Don Toliver pentru a cânta noua lor melodie, ”Private Landing”. Apariția surpriză a survenit la doar câteva zile după ce Justin și-a anulat restul concertelor din Justice World Tour fără nicio explicație. Au apărut speculații cum că anularea s-ar fi putut datora problemelor sale de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt în 2022.

Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?
Hailey Bieber [Sursa foto: Instagram]

Cu toate acestea, din moment ce cântărețul a părut sănătos și plin de energie în weekend, au apărut zvonuri cum că Justin Bieber că ar fi întrerupt ultimul său set de spectacole din cauza tuturor reacțiilor negative pe care le-a primit soția sa, Hailey, în mediul online, în urma presupuselor agresiuni asupra Selenei Gomez. În ianuarie, Hailey Bieber a postat un TikTok, ce a fost șters ulterior, în care ea, Kendall Jenner și Justine Skye au rostit: „Nu spun că a meritat, dar momentul ales de Dumnezeu este întotdeauna potrivit.”

Citește și: Selena Gomez a primit interdicție de la Disney să nu folosească un anume cuvant în fața nimănui. Care a fost acela

Cum a început disputa dintre Hailey Bieber și Selena Gomez? 

Utilizatorii rețelelor de socializare bănuiau că videoclipul se referă la Selena Gomez, care, la acea vreme, a vorbit deschis despre criticile pe care le-a primit din cauza fluctuațiilor de greutate. Cântăreața a reacționat imediat și a răspuns la un comentariu al fanilor: „Este ok! Nu las aceste lucruri să mă doboare! Fiți drăguți cu toată lumea! X".

Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?
Selena Gomez[Sursa foto: Instagram]

În timp ce Hailey a negat că videoclipul ar avea vreo legătură cu celebra actriță, a ajuns în atenția publicului un alt moment controversat în care pare că soția lui Justin Bieber face din nou referire la Selena Gomez. 

Selena Gomez a recunoscut urmăritorilor ei de pe Instagram la acea vreme într-un videoclip „Mi-am laminat din greșeală sprâncenele prea mult”. La scurt timp după aceea, Kylie Jenner a distribuit o fotografie cu propriile sprâncene și a scris: „Acesta a fost un accident?”. Ea a postat apoi o captură de ecran a unui apel FaceTime cu Hailey, în care și-a arătat mărirea sprâncenelor. Cu toate acestea, Kylie Jenner susuține că postarea nu ar avea nicio legătură cu Selena.