Stiri

Selena Gomez si-a inchis contul de TikTok. Motivul pentru care a recurs la acest gest ar putea avea legatura cu sotia lui Justin Bieber

selena gomez
Motivul pentru care a recurs la acest gest ar putea avea legatura cu sotia lui Justin Bieber și Kylie Jenner  [Sursa foto: Instagram ]
Motivul incredibil pentru care Selena Gomez și-ar fi închis contul de Tik Tok.

Selena Gomez a decis să ia ia o pauză de pe rețelele de socializare în urma dramei în care sunt implicate atât ea, cât și Hailey Bieber și Kylie Jenner.

„Sunt foarte fericită, sunt atât de binecuvântată, am cei mai buni prieteni, cei mai buni fani din întreaga lume și pur și simplu nu aș putea fi mai fericită”, a spus ea într-un videoclip live. „Sunt bun.

Iubesc felul în care sunt. Nu-mi pasă, sunt mare, nu sunt, nu-mi pasă. Iubesc cine sunt. Și da, voi lua un al doilea de pe rețelele de socializare, pentru că asta e puțin prostesc. Și am 30 de ani, sunt prea bătrân pentru asta, așa că... dar vă iubesc atât de mult! Și ne vedem mai devreme decât mai târziu, doar că... O să fac doar o pauză de la toate”, a declarat Selena Gomez, înainte să își șteargă contul de Tik Tok.

Citește și: Selena Gomez a primit interdicție de la Disney să nu folosească un anume cuvant în fața nimănui. Care a fost acela

Videoclipul Selenei vine după comentariul ei prin care o apăra pe Taylor Swift, în secțiunea de comentarii a unui videoclip de pe TikTok în care apare Hailey Bieber, în timp ce critică muzica lui Taylor Swift. Ca răspuns, Selena a scris în comentarii: „Îmi pare rău, cea mai bună prietenă a mea este și continuă să fie una dintre cele mai bune din joc”.

Pauza de la rețelele de socializare vine și după ce Kylie Jenner și Hailey Bieber au fost acuzate că au criticat-o pe Selena din cauza sprâncenelor ei supra-laminate accidental.

selena gomez
Selena Gomez, alături de Kylie și Kendall Jenner [Sursa foto: Instagram ]

Kylie Jenner neagă toate acuzațiile

Kylie Jenner a răspuns tuturor acuzațiilor pe Tik Tok, unde a mărturisit că nu există niciun fel de neînțelegere între ea și Selena.

„Asta ajunge. Nicio gelozie față de Selena niciodată și nu i-am văzut postările despre sprâncene! Ceva din nimic. Asta e o prostie", a fost răspunsul dat de Kylie Jenner.

Ulterior, Selena Gomez a confirmat cele spuse de Kylie Jenner, în care numește această dramă ca fiind inutilp. „De acord @kyliejenner Totul este inutil. Sunt un fan al lui Kylie!”, a fost răspunsul dat de celebra artistă.