Stiri mondene

Tavi Clonda, mândru de vila de lux la care a muncit ani întregi alaturi de soția lui. Piscina din curtea casei, piesa de rezistență a locuinței de vis

Tavi Clonda, detalii despre vila de lux
Tavi Clonda si Gabriela Cristea locuiesc intr-o superba vila de lux din Corbeanca [Sursa foto: Instagram]
Cantaretul si totodata sotul Gabrielei Cristea este un tata si un barbat implinit din toate punctele de vedere.

Una din cele mai mari realizari ale cuplului Clonda-Cristea pe langa cele doua minunatii de fetitei, Victoria si iris, este si vila la care au muncit ani intregi pentru a o pune la punct si pentru a se bucura din plin de tot confortul. Cei doi au pus tot sufletul inca d ela inceputul relatiei lor in aceasta casa si au stiut ca aici este caminul unde isi vor intemeia o familie.

lucru care s-a si intamplat. 

Tavi Clonda si Gabriela Cristea, investie uriasa in locuinta din Corbeanca

Citește și: Cum a reacționat Clara Chia Marti când a fost întrebată dacă Pique încă o mai caută pe Shakira

Tavi Clonda, piscina cu electroliza
Tavi Clonda a dat peste 20 000 de euro pe accesoriile pentru piscina cu apa sarata[Sursa foto: Instagram]

Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare.

Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul.

Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și niciunul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău.

Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor.

Tavi Clonda si Gabriela Cristea, mandri de vila in care locuiesc

Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor.În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostru„,  a povestit Tavi Clonda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Mai mult, cantaretul a dezvaluit si faptul ca o importanta suma de bani a mers catre piscina. Familia si-a dorit ca cele doua fetite sa se poata bucura de apa in curtea casei insa investitia a fost ceva mai mare deoarece atat Tavi cat si Gabriela si-au dorit un detaliu important ca apa sa aiba sare. Aceasta este benefica pentru sanatatea celor mici si de aceea investitia a fost si mai mare. 

Citește și: Alin Oprea a pierdut procesul împotriva fostei soții! Ce mesaj i-a transmis Larisei Uță: „S-a grăbit să anunțe o victorie falsă”

'Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi. A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro.', au spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda la un post TV.