Stiri mondene

Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian! Primele declarații ale actriței: „Îmi pasă doar de arta mea”

Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian
Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian [Sursa foto: Instagram]
Julia Fox, primele declarații după ce a fost acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian, fosta soție a partenerului ei, Kanye West.

În ultima perioadă, Kanye West şi-a dorit să demonstreze că îşi vede de viaţă alături de noua lui iubită, Julia Fox. La scurt timp după ce și-au oficializat relația, actrița a intrat imediat în vizorul stiliştilor pentru tendinţa de a copia ţinutele lui Kim Kardashian, fosta soție a partenerului ei. Julia Fox a avut o apariție publică în care purta un top semnat de Jacque Label, ce amintea de mulajele pe care Kim Kardashian le purta.

Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian
Julia Fox, acuzată că îi copiază stilul lui Kim Kardashian[Sursa foto: Instagram]

Nu este prima dată când actrița o copiază pe Kim. Chiar la Săptămâna Modei de la Paris, Julia Fox a apărut cu capul acoperit cu un batic în stil retro. Sătulă de recațiile negative din mediul online, iubita actuală a lui Kanye West a decis să lămurească care a fost ocazia în care a purtat corsetul cu pricina, pe Instagram Stories.

 

Citeste si: Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția! Rapperul american a șocat pe toată lumea cu ținuta sa

„Pentru informarea voastră, am purtat asta de Halloween 2021 și ideea era să fiu o ștrumfiță provocatoare. Am uitat să postez poza. PS. Mulajul este realizat de @JacqueLabel. (...) Oamenii îmi spun: oh, faci asta doar pentru faimă, ai intrat în povestea asta pentru influență.

Dragă, am avut relații cu miliardari în toată viața mea ca adultă, hai să fim serioși. (…) Chiar nu îmi pasă. Îmi pasă doar de arta mea, să aduc lucruri pe lume. Pentru mine asta e mai interesant decât să am toți ochii ațintiți asupra mea. Nu ar putea să-mi pese mai puțin.”, a spus Julia Fox.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Julia Fox, primele declarații despre Kanye West: „A fost o conesiune instantă”

Atrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Uncut Gems”, a dezvăluit cum l-a cunscut pe Kanye West. Conform spuselor sale, cei doi și-au petrecut sfârșitul de săptămână împreună, iar apoi au zburat la New York pentru a vedea Slave Play. 

Citeste si: Kanye West o vrea pe Kim Kardashian înapoi, însă miliardara a făcut un pas mare în procesul de divorț

„L-am cunoscut pe Ye în Miami, de Revelion, și a fost o conexiune instantă. E atât de amuzant să fii în preajma lui. Ne-a făcut pe mine și pe prietenii mei să râdem, să dansăm și să zâmbim toată noaptea. Am decis să păstrăm aceeași energie și să zburăm înapoi către New York pentru a vedea piesa Slave”, a spus Julia Fox.

Citește continuarea aici!