Stiri mondene

Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția! Rapperul american a șocat pe toată lumea cu ținuta sa

Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția
Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția
Ye a avut o apariție de-a dreptul uluitoare pe străzile din Veneția! Ce a purtat pe chip a fost detaliul care a atras atenția tuturor. Uite despre ce este vorba!

După ce a pierdut casa de 60 de milioane de dolari în divorțul de Kim Kardashian, Ye a intrat sub acoperire pe străzile din Veneția. Mai exact, rapperul american a fost surprins de paparazzi cu o mască de culoare albă, acoperindu-și întregul cap, inclusiv urechile, cu găuri doar pentru ochi. Din primele informații, artistul a participat la nunta lui Alexandre Arnault cu Géraldine Guyot. La eveniment, rapperul a interpretat hiturile sale Runaway and Flashing Lights! Cei care au fost la eveniment au declarat că artistul a avut probleme pe scenă din cauza măștii, spunând că vedeta de la Hollywood a încercat din răsputeri să-și regleze curelele.

Rapperul american ales să poarte o ținută complet neagră, cu o mască întunecată, voluminoasă, care i-a acoperit întreaga față. 

Kanye West şi-a schimbat numele în mod oficial şi se va numi de acum înainte „Ye”

În luna august a acestui an, Kanye West a demarat procedurile legale de a-și schimba numele din Kanye Omari West în „Ye”, dorind să rămână fără nume de familie.

Rapperul american nu a inclus niciun alt nume sau prenume pe lângă „Ye”. Dorința artistului a devenit oficială, după ce un judecător din Los Angeles a aprobat cererea depusă în instanţă, În aceste momente, rapperul va putea să folosească numele „Ye”, fără nume de familie şi fără al doilea prenume. 

Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția
Ye, de nerecunoscut pe străzile din Veneția

Ye, semnificaţie religioasă pentru rapperu american

Pe lângă o prescurtare de la Kanye, " Ye " are o semnificaţie religioasă pentru artistul în vârstă de 44 de ani.

Se pare că acest cuvânt este cel mai des folosit în varianta în limba engleză a Bibliei şi acolo înseamnă "tu". 

„Cred că este cuvântul cel mai des folosit în Biblie, iar în Biblie înseamnă „tu”.(...) „Deci eu sunt tu, sunt noi, suntem noi. Am trecut de la Kanye, care înseamnă singurul, la Ye, o reflexie a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tot.”, a mărturisit Ye, în cadrul unui interviu. Citește continuarea aici.