Stiri mondene

Kanye West și-a oficializat relația cu actrița Julia Fox! Cum s-au fotografiat cei doi: „ Am fost extrem de surprinsă”

Kanye West și-a oficializat relația cu actrița Julia Fox! Cum s-au fotografiat cei doi
Kanye West și-a oficializat relația cu actrița Julia Fox! Cum s-au fotografiat cei doi [Sursa foto: Instagram]
Kanye West, rapper-ul care se numește acum Ye, trăiește o nouă poveste de iubire cu actrița Julia Fox. Uite în ce ipostaze tandre s-au fotografiat cei doi!

După ce a tot afirmat că și-ar dori să se reîntoarcă în brațele lui Kim Kardashian, artistul are o relație cu actrița Julia Fox, iar cei doi nu se ascund deloc. Kanye West și noua lui iubită au fost protagoniștii unei ședințe foto inedite, surprinși în ipostaze tandre, sărutându-se și îmbrățișându-se pe podeaua dressing-ului. Din imaginile postate în revista Interview, putem observa că Ye, așa cum se numește acum rapper-ul, i-a pregătit iubitei sale o cameră plină cu haine. 

Kanye West și-a oficializat relația cu actrița Julia Fox! Cum s-au fotografiat cei doi
Kanye West și-a oficializat relația cu actrița Julia Fox! Cum s-au fotografiat cei doi[Sursa foto: Instagram]

„Sunt încă în stare de șoc. Ye avea un întreg apartament de hotel plin cu haine. Era visul oricărei fete devenit realitate. Era un moment desprins din Cenușăreasa. Nu știu cum a făcut-o și cum a pregătit toate lucrurile, dar am fost extrem de surprinsă. Adică… cine face așa ceva la o a doua întâlnire? Sau la orice întâlnire?”,  a spus Julia Fox.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Interview Magazine (@interviewmag)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Interview Magazine (@interviewmag)

Julia Fox, primele declarații despre Kanye West: „A fost o conesiune instantă”

Cu acesată ocazie, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Uncut Gems”, a dezvăluit cum l-a cunscut pe Kanye West. Conform spuselor sale, cei doi și-au petrecut sfârșitul de săptămână împreună, iar apoi au zburat la New York pentru a vedea Slave Play. 

Citeste si: Kanye West, gest impresionant pentru copiii nevoiași! Celebrul rapper american a fost Moș Crăciun de weekend

L-am cunoscut pe Ye în Miami, de Revelion, și a fost o conexiune instantă. E atât de amuzant să fii în preajma lui. Ne-a făcut pe mine și pe prietenii mei să râdem, să dansăm și să zâmbim toată noaptea. Am decis să păstrăm aceeași energie și să zburăm înapoi către New York pentru a vedea piesa Slave”, a spus Julia Fox.