Stiri

Kanye West, gest impresionant pentru copiii nevoiași! Celebrul rapper american a fost Moș Crăciun de weekend

Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend
Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend [Sursa foto: Captură YouTube]
Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend! Artistul a răspândit o bucurie de sărbători pentru copiii nevoiași dintr-un cartier din Chicago. Uite despre ce este vorba!

Kanye West este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din lume, iar acest lucru se vede din vizualizările de pe Youtube, dar și din colaborările de succes pe care le-a avut cu diferiți artiști consacrați. De-a lungul carierei sale în industria muzicală, YE a făcut o mulțime de acte de caritate. De data aceasta, celebrul rapper american a decis să fie Moș Crăciun de weekend pentru copiii nevoiași.

Mai exact, cântărețul a dăruit aproximativ 4.000 de jucării copiilor dintr-un cartier din Chicago.

Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend
Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend[Sursa foto: Instagram]

Conform surselor, YE este un apropiat al comunității din Englewood, California, motiv pentru care răspunde afirmativ invitației pentru a le oferi o viață mai bună locuitorilor. De asemenea, artistul se pregătește să-și transforme proprietățile imobiliare în biserici și orfelinate. 

Citeste si: Kanye West, surprins cu frumoasa Irina Shayk într-o vacanță în Franța. Care a fost reacția lui Kim Kardashian

„Cea mai bună viață e cea simplă. Și e acelora care sunt dispuși să renunțe la tot ce au. Bagajul te îngreunează",  a declarat Kanye West.

Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend
Kanye West a fost Moș Crăciun de weekend[Sursa foto: Instagram]

Kanye West a devenit „Ye”

Ramintim că în luna august a acestui an, Kanye West a demarat procedurile legale de a-și schimba numele din Kanye Omari West în „Ye”, dorind să rămână fără nume de familie. Rapperul american nu a inclus niciun alt nume sau prenume pe lângă „Ye”. În cadrul unui interviu, celebrul rapper american le-a dezvăluit fanilor că „Ye ” este nu numai o prescurtare a numelui său, ci și un cuvânt cu semnificație religioasă pentru el. 

Citeste si: Kanye West o vrea pe Kim Kardashian înapoi, însă miliardara a făcut un pas mare în procesul de divorț

„Cred că este cuvântul cel mai des folosit în Biblie, iar în Biblie înseamnă „tu”.(...) „Deci eu sunt tu, sunt noi, suntem noi. Am trecut de la Kanye, care înseamnă singurul, la Ye, o reflexie a binelui nostru, a răului nostru, a confuziei noastre, a tot.”, a mărturisit rapperul american, potrivit revistei People.

Citește continuarea aici!